Vrei să cumperi o mașină din alt oraș?

Dacă vrei să îți cumperi o mașină din alt oraș și nu te-ai duce la ghici până acolo… acum ai la dispoziție un serviciu absolut bestial. Poți să plătești o verificare la un Ad Garage din orașul respectiv, faci o programare, cetățeanul care vinde mașina se duce cu utilajul în service-ul respectiv și tu primești o evaluare completă + pozele vehiculului respectiv. Primești toate datele de la Ad Garage, nu de la proprietarul mașinii. Oamenii sunt profesioniști, au toate sculele de pe planetă și răspund pentru rezultatele testelor. Practic te scapă de niște griji. Și de niște samsari :))

Nu fac reclamă la Adgarage. Sau ca să fie mai ușor de înțeles o fac dar pe barba mea. Apropo, că fix ce mi-am tăiat-o. E tot așa. pe savage-sălbatic, dar mai de o săptămână-două. Că mă deranja la citit 🙂 Nu am fost plătit de Ad Garage pentru acest post. Am avut o colaborare foarte faină mai demult, oamenii sunt pita lu’ Dumnezeu, a fost fain. Atunci se pregăteau să lanseze acest serviciu, dar încă nu erau aliniate toate planetarele … :))

Mă bucur că s-a întâmplat. Și mă bucur că sunt oameni foarte creativi în businesul ăsta! Asta e bine pentru noi, cetățenii care avem mașini. De aia și acest post. Succesuri Ad Garage!

p.s. aveti aici un link, sper ca asa nu o imi mai trimiteti mesaje sa va dau un link. Ce fain ar fi daca s-ar inventa un soft care sa caute chestii pe net…

8 comentarii la „Vrei să cumperi o mașină din alt oraș?”

 1. Sau uite alta varianta. Sa vina samsarul la tina, se face un contract la distanta si alte cele. Ce te faci cand samsarul este mana in mana cu cei de la ad garage? De exemplu in oradea nu ii recomanda nimeni pe partea de service. Oare de ce?

  1. io, fara sa fiu avocatul lor zic. 1. samsarul nu poate fi pe mana cu toate service-urile. 2. oamenii raspund. daca iti fac un test si e mincinos suporta rigorile legii. ca e biznis. lucru pe care nu poti sa il faci cu un bijnitar. 3. nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca nu ii recomanda nimeni. poate e in bula ta. cunosc sistemul si io zic ca sunt printre cele mai bune service-uri din tara. adica ai 24 de luni garantie la lucrarile efectuate. chestie care nu se intampla la alte service-uri. bineinteles ca sunt niste exceptii, ma refer aici la lunile alea 24. si inca ceva. nu exista padure fara uscaturi. statistica ne spune ca trebuie sa existe si unii dintre ei care nu isi fac treaba cum trebuie. statistica.

   1. Vezi aici este problema. Ad garage este un service mare franciza, ad garage BM nu este acelasi ad garage Or + ca samsarii astia mai speciali se stiu cu service-urile mari nu cu cei mici ca la astia mari au avantaje fiscale(reducere manopera si piese ca sunt clienti fideli). Si ce doar ad garage ofera 24 de luni? Eu am la service multimarca (sa zicem de cartier) unde patronul este si mecanic (nu isi plimba curul toata ziua prin cafenele) devizul 24 de luni si nici nu ma rupe la manopera cum fac cei de la ad garage cu 70 de lei „ora tehnica de manopera”. PS: ce verificari fac cei de la ad garage? O constatare mecanica la bucsi si suspensii? Fix pix, vreau sa vad un test retur injectoare, un test compresie, demontat cateva componente pentru a vedea sasiul, fara aceasta constatare nu ma unge pe suflet cu nimic ca sunt duse cateva bucsi si masina are nevoie de revizie/schimb de placute

   2. serif, ad garage din baia mare sau ad garage din cluj e acelasi lucru. e o singura franciza, sub o singura palarie. nu sunt de capul lor. asta cu bijnitarii e doar in mintea ta. tu alegi la ce service sa iti faci verificarea. nu isi risca nimeni franciza/afacerea ca sa iti dea tie teapa un bijnitar. nu stiu daca intelegi, dar asta e o chestie legala cu rigori si responsabilitati. cat despre teste stiu ca se fac si teste de compresie + grad uzura motor. da poti sa intrebi la ad garage. ai putea sa faci asta in timpul pe care il petreci aici scriind comentarii aiurea. cred ca este o lista de teste din care poti sa alegi. nu stiu cum functioneaza exact.

   3. De ce? Eu nu am treaba cu ad garage, eu nu imi schimb masina la 2 ani(iar cand o voi schimba imi aduc personal). Actuala e la mine din 2013(sau pe acolo) si merge bine mersi, imi ofera tot ce am nevoie fara a avea 200 de kg de electronica sensibila. Acum ca se risca sau nu habar nu am, dar eu unul evit ad garage si da, ad garage este franciza. Bine, diferenta este ca daca ai schimbat o piesa schimbata in oradea si pusca in baia mare o inlocuiesti in baia mare/alta locatie fara batai de cap. Asta e singurul avantaj pe care il vad dar si aici este cu dus si intors la unele piese(daca e ambreiaj vor da vina pe tine, daca e de la directie e vina drumurilor desi eu unul am pivoti originali la peste 300k km pe drumuri ce nu a vazut asfalt de la revolutie)
    ad garage cidan srl
    https://www.google.com/search?q=ad+garage+oradea&oq=ad+garage+oradea&aqs=chrome..69i57.3803j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x4746477b06eae44f:0xb48c098451d9b1f9,1,,,

   4. Șerif, nu țin partea lui verdenpom sau a ta, dar am dat o căutare pentru ad Garage la mine in oraș (Galați):
    Rezultat: 3 service-uri de kakao, aceleași mari service-uri care erau si pana la marea „invenție ad Garage” dar cu alta pălărie. Sincer, mi-au curs mucii la ușa celor 3 service-uri de multe ori. Cu banul in buzunar. Aștept sa se deschidă niște service-uri cu niște angajați care sa folosească tot creierul când deschid gura.
    Nu sa ma duc la ei sa îmi spună ca sa vin peste 3 zile sa îmi facă o programare pentru o alta zi ca sa îmi facă o diagnoza ca sa vedem de ce nu mi se mai închide trapa, și în funcție de ce zice testerul, îmi va face o programare la cei ce se ocupa de probleme de genul (aia cu ciocane si chei). I-am întrebat dacă folosesc creierul când deschid gura, sau măcar sa se uite pe cer la nori, ca poate se face un „plug and play” si se conectează cele doua „hardware” sa găsim soluții…
    Nop, asta e procedura șerif, și de ieri pana azi, nu cred ca s-a schimbat ceva pe acolo.

   5. Serif. Nici eu nu țin partea nimănui. Sunt incantat de idee. Și îmi pare rău că ai avut experiente nașpa cu adgarage. Da nu e problema mea și nici ideea articolului.

  2. Nu cu adgarage. Cu serviceurile care azi sunt si adgarage. Poate astia le-au spalat creierele si azi sunt OK. poate. Sper sa nu am nevoie de ei si nici de popa / doctor etc

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.