Scrisoare deschisă doamnei Raluca Ciuraru de la EOS KSI.

Cuvânt înainte. Va rog sa nu ma înjurați. Nu mă încadrați în nici o categorie. Și mai ales nu comentați. Vorbesc aici despre voi, acei zei ai internetului care sunteți capabili să citiți caracterul unui om din două – trei mișcări de mouse. De asemenea angajații, prietenii, rudele și restul persoanlelor care au legătură cu jepcarii de la EOS sunt rugați din start să plece și să comenteze pe forumul de pe site-ul propriu. daca nu aveți, păcat. Articolul de mai jos este o glumă. Trebuie tratată ca atare. Dacă nu înțelegeți că este o glumă sunteți niște proști. Poftiți de citiți… Comentați aiurea – spam!

Stimată doamnă Raluca,

Vă trimit această scrisoare deschisă, deși vă spun cu mâna pe inimă ca am  fost tentat să vă trimit o scrisoare închisă.  Unde puteam să îmi permit să vă înjur și să vă blestem așa cum numai un maramureșean cu mamă moldoveancă știe. Și  pot să vă mai spun sigur că posed capacitatea de a înjura 31 de minute fără să repet vreo înjurătură. Cât despre blesteme sută la sută vă fac să roșiți în obraji și să sughițați vreo 2-3 ore. Dar cum scrisoarea e deschisă și noi ardelenii suntem oameni respectuoși nu o să-mi permit să fac lucrurile despre care am vorbit. Deși tare mi-aș dori… Acuma iară vin și vă spun că dimineața când stau pe budă vă mai adresez niște gânduri de bine. Noroc că dumneavoastră începeți programul mai târziu și nu vă ajunge blestemu’ când sunteți în trafic…

Revenind la motivul acestei scrisori. Vă scriu ca să vă dezvălui niște mari secrete:

unu. Dacă un om nu și-a plătit rata la bancă fix când trebuia, dar a plătit-o mai târziu înseamnă că nu a avut bani. Dar dacă a plătit înseamnă că este un om serios. Și singurul motiv pentru care a întârziat este acela că nu și-a primit banii la timp.

.

doi. dacă sunați un client, pe telefonul mobil, la ora 7 seaara, nu vă așteptați ca el să vă răspundă bucuros. Dacă sunați sâmbăta sau duminica nu vă așteptați să vă răspundă. Dacă sunați sâmbătă seara să mă pupați în *** (3 litere).

.

trei. AICI VĂ ROG SĂ FIȚI FOARTE ATENTĂ!!

faptul că dumneavoastră sunați (foarte insistent și supărător) un client care nu a plătit rata nu schimbă absolut nimic. Dacă omul poate, plătește, dacă nu, nu. Urletele și mușchii încordați nu pot schimba situația. Ce se schimbă foarte tare este impresia despre finanțator. În cazul meu domnii (sau doamnele de la BCR). De unde nici să mă trăznească nu mai iau credit. Niciodată. Nici nu îmi fac vreodată cont, card, asigurare, pensie. Nimic. Nu știu dacă vă interesează dar e singura mea posibilitate să le mulțumesc pentru că au dat numerele mele de telefon doamnei Raluca Ciuraru de la EOS KSI.

Gata,

mulțam fain pentru timpul acordat

P.S. Doamna Raluca, am uitat să vă zic. Dar să vorbiți cu băieții dumneavoastră de la IT că s-ar putea să primească o cantitate mare de porn. Pe adresa aia de unde mi-ați trimis mie înștiințarea aia. Că nu știu cum dracu am dat cu cotu’ în tastatură și am înscris din greșeală adresa dumneavoastră pe vreo 300 de situri care trimit porn pe mail.  Sper că nu vă supărați. Și să nu mai trimiteți că m-oi greși și oi scrie-o pe ceva site-uri de crack din Rusia. Și nu îți mai vedea veci mail. Da veci! Binhe?

Și sper că nu v-am greșit numele…

P.S. la P.S. E primul meu articol pe noul domeniu. Cum vi se pare?

154 de comentarii la „Scrisoare deschisă doamnei Raluca Ciuraru de la EOS KSI.”

  1. Mergi la munca si iti plătește-ti datoriile iar cand te mai mănâncă in fund sa faci credit, sa te gândesti de doua ori si sa nu te mai arunci cu capul inainte. Doamna Raluca (nu o stiu) isi face treaba pentru care este platita si nu este vinovată pentru esecul tau contabil. Pun pariu ca te-ai aruncat la un credit ca orice român țanțoș care ia bani de la banca sa isi ia masina sau sa renoveze casa lu’ mămica.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.