Aparat care măsoară inteligența

Dacă ai mai fost p-aici (știu că sunt mici șansele, da, mno…) știi că am o fascinație pentru aparatele alea de dai cu pumnu în ele și îți zic cât ești de puternic. Mi se par fascinante. Dacă n-ai mai fost p-aici, abia acum ai aflat.

orșcât.

Mă fascinează instalațiile alea. am scris de 3 ori ”fascinat”… înțelegi sper… Și cel mai important procent din totalul de fascinație (4), adică peste 80% vine din faptul că întotdeauna sunt oameni care dau cu pumnul la chestiile alea. La orice oră, în orice zi, mai auzi câte un pumn izbit cu sete în mingea aia… Așa. Nu mă interesează de ce. Dar mi se pare fascinant (5) că oamenii ăia nu se opresc niciodată.

E absolut fascinant (6). Repet. Setea, ura, determinarea să dai cu pumnul într-o mașina care îți ia bani de fiecare dată când te lasă să o lovești, mi se pare ceva dintr-un film de Charlie Chaplin…

Și pentru că am dormit 8 ore și sunt plin de idei:

de ce nu pun o minge din aia la păcănele. Bagi banu, joci, când pierzi dai cu pumnul în minge și aparatul îți arată cât de tare dai cu pumnul la nervi. E o idee foarte buna. Jur! Oricum ți-a luat banii… Mai dai drumu la abur, să nu crape ceva pe instalație, totul e sub control, nu te cerți cu nimeni, nu deranjezi pe nimeni. Bagi banul, joci, dai cu pumnul în minge, gata.

În caz că nu știți cam ce se întâmplă într-o sală din asta cu păcănele, vă zic eu. Am făcut service în tinerețe la niște aparate din astea de poker. Și mai veneau cu câte un topor, un târnăcop, urme de pumni și uneori cu smocuri de păr de la cetățenii care în inteligența lor, considerau că ar fi o idee bună să dai un cap în gură instalației… Am avut și vreo 3 bucăți pe care le-a lovit o mașină. Într-un bar…

și am o întrebare la care te rog să răspunzi cu ”da”, ”nu”, ”nu știu”, ”nu-mi pasă”, ”e aiurea”, ”plouă”, ”concediu”, ”ouă ochiuri”, ”pană de cauciuc” sau ”galben”:

dacă am face un aparat în care dai cu pumnul și măgăoaia îți măsoară inteligența, ar da cetățenii un leu?

poza e de aici.

8 comentarii la „Aparat care măsoară inteligența”

 1. Neah, cine ar plati ca sa afle ca-i prost….de la o masina?
  Adica …ii dai un pumn din tat chi-ul tau si aia zice…”slab-IQ 60″
  Evident esti cu prietenii in jurul tau ca atunci iti vin idei
  Mai loveste careva dupa tine?
  Daca zice „bine-IQ 130” o sa te urasca toti
  Ori te iau prietenii de prost ori ramii fara ei

 2. foarte important este algortmul de calcul al acestei masinarii propuse de tine. ce variabile ia in considerare. care sunt ecuatiile folosite pentru a stabili inteligenta in functie de puterea loviturii de pumn. se bazeaza cumva pe un mare slagar din anii 90, „pumnii mei minte nu are”? pana aflu raspunsurile la aceste intrebari fascinante, cu parere de rau, chiar nu pot sa ma pronunt … deci cola zero.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.