Mașini care au făcut istorie.

poza e de aici

io, sunt mare fan History/Descopery și restul canalelor de info/documentare

Mare fan. Nu o lungesc că e luni. Și da, știu că am mai zis asta de vreo 37 de ori. Știu… Dar repet doar ca să fiu sigur că nu uiți… :))

Printre altele este o emisiune, American Pickers, cu 2 băieți care caută prin magaziile/gunoaiele altor cetățeni și găsesc + cumpără chestii. Zic asta pentru așa mi se pare normal, nu pentru că aș bănui că nu știi. Știu că știi, da nu mă pot abține. O fi ceva boală… nfine…

Au găsit duba formației Aerosmith, de pe vremea când ăia erau la nivelul trupei Nord Rock. Bine, aici sunt 99% sigur că n-ați auzit de trupa asta. De aia am și zis de ei. E puțin forțată comparația, că Nord Rock erau o trupă de cetățeni din Vișeu de Sus. De care n-ați auzit.

Revenind, băieții ăia doi au găsit duba formației Aerosmith de pe vremea când Steven Tyler avea 16 ani și era virgin. cred… Chestie care mie mi se pare incredibila. Jur. Nu că era ăla virgin, sunt sigur că era virgin că e urât acum, bănuiesc că la 16 ani era mult mai urât, practic nefecundabil, rezultă că era virgin. Mi se pare incredibil că au găsit duba… Și mega-ultra-giga-uber gorgers. În primul rând că e vorba de o mașină de acum 50 de ani a unei trupe legendare care a fost considerată pierdută până acum. Și mai tare decât atât, mi se pare faptul că niște oameni, neștiind a cui e mașina și ce valoare are au păstrat-o timp de 50 de ani.

Așa. În concluzie, că doar de aia scriem articole pe acest blog, ca să tragem concluzii. Nu ne prea iese, da e bine că avem un plan și suntem hotărâți.

Cum ar fi o emisiune în care 2 băieți să găsească trabantul Didei Drăgan? Sau TV-ul cu care se plimba Marian Nistor între stadioanele pline de fani care îl așteptau leșinați…?

N-ar fi fain?

Io zic că nu… dar simt că tu ai avea altă părere. Ia, te rog. uimește-mă:

TV-ul e o dubă. Poate ești prea tânăr pentru asta… și îi zicea TV că se făcea în fabrica Tudor Vladimirescu. Dar despre acest subiect într-un alt episod …

4 comentarii la „Mașini care au făcut istorie.”

  1. Nu as cataloga Discovery si mai ales History ca fiind televiziuni de info/documentare. Au majoritar continut reality show regizat la greu, iar History o tine numai pe teoriile conspiratiei si licitatii. Nu ca m-am intrebat cineva, imi dadeam cu parerea.

    1. e un stil foarte fain. uite la aia cu amanetul. dau foarte multe chestii interesante din istorie dar fara sa pare un show despre istorie. pentru ca daca ar fi un show despre istorie nu s-ar uita nimeni. asa si la american picker. sunt foarte multe povesti faine si multa istorie, impachetata destept

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.