Aș avea și eu niște propuneri…

Dacă tot revizuim chestii pe facebook, propun:

 un sistem de evaluare a frumuseții feminine. care să acționeze pe două direcții

  1. pune căprioara o poză, știi, botic, fard brutal, ținută. locație. Pac. Să-i facă softul o evaluare. Simetrie, greutate corporală, înălțime, raport masă musculară/grăsime/celulită și să-i dea o notă. De la 1 la 10. Dacă are 3 note sub 5 să i se blureze pozele.
  2. vin masculii. zice unu ”frumoas-o”, Pac. vine softul îi dă ban 24 de ore. Pentru gramatică. Dacă fata e frumoasă (peste 5) i se reduce pedeapsa la jumătate. Dacă e urâtă fata i se dublează perioada. Din soft, scurt.

alt sistem să urmărească cetățenii care se plâng pe facebook că le-au fost furate datele personale. Și să-i sune noaptea. Cu vocea aia din ”the ring”

un sistem care să ia like-urile de la femeile cu formele la vedere și să le repartizeze cetățenilor de peste 50 de ani. așa, cadou.

un  sistem care să scrie adevărul la poze: nu așa te-ai trezit, nu e mâncarea ta, nu ești fericit, apusul ăla e de săptămâna trecută, mașina asta consumă ulei, e căsătorit, n-are nici un ban pe card… din astea.

un sistem care în momenul în care pui pe facebook că o să zbori cu avionul cu care urmează să călătorești să îți anuleze rezervarea. Nu la toată lumea. Doar la 50% din cei care postează.

un alt sistem care să păstreze egalitatea între cetățeni. de exemplu în grupurile de mămici, sistemul, automat să adauge 50% bărbați. În grupurile de vegani să fie 50% cetățeni care mânâncă la kfc. sau mac. sau shaworma. Și în grupurile de mecanici auto să se adauge automat 50% femei. blonde.

un sistem care să urmăreasca postările prietenilor tăi. Dacă de exemplu 3 dintre ei au scris deja că ”a murit iliescu” să nu te lase să scrii și tu. Dacă insisți să-ți dea ban 24 de ore.

un sistem care să urmărească cetățenii care vând medicamente de slăbit și care cresc potența. Sistemul ăsta să plătească niște cetățeni care să-i caute și să-i oblige pe cei mai sus menționați să consume produsele de slăbit/potență pe care încearcă să le vândă. La asta dau și eu bani. Lunar, un fel de abonament, vedem noi cum facem…

un sistem care să te lase să te uiți la porn. da să nu știe nimeni :)))

un sistem care, dacă cineva face live și nu îl urmărește nici un cetățean, să-l conecteze automat cu unul din angajații facebook. Da, unul care e în timpul liber… Și angajatul ăsta să nu poată închide aplicația. Decât dacă plătește 10 dolari.

mai am, da nu-mi vin că nu mi le-am notat. astea-s așa cum m-am uitat 10 minute la ce postați voi…

dacă vrei să contribui cu ceva, te rog… fă-ți de cap.

4 comentarii la „Aș avea și eu niște propuneri…”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.