Dacă nu eram așa leneș…

Să nu crezi că articolul care urmează e deplasat. Nu e, nu vreau să vorbesc pe nimeni de rău. Nu-s genul. Da trebuia să-ți mărturisesc asta.

Și… înainte  de a începe, vreau să-ți spun că îmi pare rău că am fost leneș si m-am lăsat pe tânjeală. Dacă aveam un pic mai multă ambiție, acum treaba ar fi fost rezolvată și sunt sigur că dintre stele, de acolo de unde ne protejează acum, Lorin Furtună ar fi zâmbit puțin…

așa…

dacă n-ai văzut clipul ăsta, trebuie să-l vezi. Până la capăt. Dă-i play și vorbim după aia.

Bun.

Ce voiam să-ți zic.

Io după ce am văzut clipul ăsta, mi-am dorit foarte tare să-mi fac un costum de ăla de Bafometos, Androgin normal definit,  să-l sun pe Lorin Furtună și să-i zic că îl aștept să-l agresez energetic în trenul Rapid București-Timișoara.

Și l-aș fi agresat energetic și umoristic…

Doamne ce clip ar fi putut ieși acolo…

Dar, așa cum ziceam, m-am lăsat prins de vârtejul vieții cotidiene și am tot amânat…

Jizăs… ce clip ar fi ieșit acolo… Nu mai pot să scriu că mă umflă râsul…

7 comentarii la „Dacă nu eram așa leneș…”

  1. Ba, imi aduc aminte cand o facut lista cu persoanele care erau reptilieni (Vadim, Basescu, etc.) si o citea Dobrovolschi in zilele bune de la Guerilla de se spargea de ras ;-)))

  2. No îți dai sama Şerif ce se pute întâmpla daca nu veneau ajutoare de la Banie si din Banat ?
    Io zâc ca omu astazi era … ,era ceva.😂🤣😂🤣

  3. Bai io am patit sa fiu intrerupt dint-un 69 , in timp ce eram in tren , ca au crezut combatantii energetici ca sunt in 66 si am adaugat 3×2-2-1 ca sa ii induc in eroare. . Si tocma cand ii ofeream partenerei un 11cm ( atata este atata spun…nu ma dau ceea ce nu sunt ) complet si corect definit pentru a avea ocazia sa atac energetic arahnida neagra a dumneaiei.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.