Tot un fel de raport #doneziMangajezi

Săptămâna asta am prestat alături de cetățenii de la Cabina WTF (what the foto) și am fost acolo în dublă ipostază. Una că eram plătit să lucrez o zi și a doua că eu am făcut cabina foto. Adică cutia aia galbenă care se vede in decor. Nu e designul meu, așa a dorit-o clientul, așa a ieșit. Știi vorba aia… cu clientul… șefu…

Nfine. Am muncit o zi la târgul de nunți. Am încercat să vindem cabina pentru evenimente viitoare. Nu a fost un succes incredibil, dar la câte pliante am dat și la câte discuții am avut cu diverși cetățeni, sunt sigur că per total o să iasă bine. Adică nu or să-mi ceară banii înapoi. Sper… :))

A fost o zi grea, am stat 8 ore în picioare și a trebuit să fac glumițe, poante și să fiu politicos cu toată lumea. :))) Chestia cu glumele e un pic mai simplă la mine :))

M-am descurcat.

Oricum dacă aveți nevoie de o cabină foto pentru evenimente, să-i chemați/. Că acum au și scule :)))

Așa.

Acum să vă dau și veștile bune. Avem deja strânși pentru Ștefan 9100 de lei (aprox). Așa că ne apropiem de sfârșit. Am promis 2000 de euro, asta încercăm să atingem. Adică nu mai încercăm, că deja suntem acolo. Sper că săptămâna asta gătăm. :))

Șiiiiii am să vă anunț săptămâna viitoare ce o să fac în continuare. În principiu cred că o să-mi aleg altă cauză și o să o iau de la capăt.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați donat. Și celor care v-ați implicat în orice fel. De la o vorbă bună, la un share pe facebook. Toate acțiunile pozitive, oricât de mici au contat enorm. Repet (da, e vârsta de vină) vă mulțumesc.

Buun. Mai am ceva să vă anunț. Am un prieten (am mai mulți, da asta-i altă discuție) care se bagă și el în ecuație. Adică vine să lucreze într-o sâmbătă, împreună cu mine. Are omul un suflet mare (nu pentru că-i înalt)  și mai presus de toate e și un pic de chef. Adică e un cetățean din ăla care gătește dumnezeiește. Aka Domnul Vladimir  de la PrintreOale.ro Așa că dacă aveți să ne dați de lucru într-o zi, el face ceva de mâncare, găsim noi ce și eu servesc cu măiestria recunoscută, Iaca, v-ați găsit oamenii potriviți. Așteptăm oferte :)))

Sâmbătă sunt nițel, din nou în La tour ca sunt dator cu o noapte de muncă :)))

Mai am niște obligații o să fac cumva să le rezolv în scurt timp. Promit!

Așa. și uitasem săț zic. Încerc să fac un club de debate  în #baiamare. O să avem un ”meci” demonstrativ în scurt timp (acum stabilim ultimele detalii) și apoi ca să putem da drumul o să am nevoie de încă 5 membri plătitori.

Cursul e 240 de lei. Ieftin ca braga :))) Hm? Ce zici? Te bagi? Dă un semn dacă e… :)))

 

Un comentariu la „Tot un fel de raport #doneziMangajezi”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.