Viitoarele Codruțe

Nadia_Comăneci_Montreal1976cAm avut o gagică pe care o chema Nadia. Zic ”gagică” ca să pară mai în glumă așa, că pe mine mă citește și nevastă-mea și e nașpa pentru orice căsnicie să pronunți cuvintele ”o fostă iubită”. Deci ”gagică” e cel mai bun cuvânt când vorbești de iubirile din tinerețe. Ai reținut, da? Merge și ”gagic” pentru partea feminină a audienței acestui blog, da știu că sunteți mai puține așa că mi-am permis să vă las mai la urmă. Nu e nici o discriminare aici. Doar statistică cheală, rece, dură :)))

Așa. Să vă introduc în atmosferă: în 8 iulie 1976  Nadia Comâneci a primit zecele ăla la Montreal. După vreo zece luni a apărut și Nadia de care vă ziceam mai sus. Clar că faci legătura. Te gândești că se uitau oamenii la televizor, le-a plăcut de Nadia și și-au făcut și ei una. Corespund și numele și datele… nu?

Așa.

Ieri  a ieșit Codruța la retezat infractori. Femeia magistrală, așa cum o știm.  Și mă gândesc că niște mămici au stins lumina și-au zis: hai să facem și noi o Codruță!

+ că a fost și valentines day…

Mai vorbim prin noiembrie…

7 comentarii la „Viitoarele Codruțe”

 1. Magistrala?….. bine
  Deci Cozma e un nenorocit care incearca sa șantajeze procurorii…de rău.
  Dar Cozma, e bun, pentru ca face denunturi, ca sa fie unii băgați la beci… de bine.

  Nu te deranjează dubla masura, expusa in 2 ore? Nu te deranjează limbajul procurorilor ?

  Altfel, te admir pentru optimismul tau, pentru faptul ca m-ai binedispus de multe ori, pentru tricourile de la tine pe care le port cu mare plăcere.

  Sa ne auzim cu bine.

 2. Bine coane :))))) Ai dreptate când spui ”” Magistrală ”” 🙂 în comparație cu agramații care ne conduc !!! Bravo omule de fiecare dată mă bine dispui 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.