clopotul, preafericitul si cetatenii

Rog să aplaude cine nu a auzit/vazut/comentat știrea cu trupul preafericitului care a fost turnat în bronz.

Mulțumesc mult.

Acum am să rog să aplaude cetățenii care au donat bani pentru catedrala mânuirii neamului…

.

hai măh că glumesc… Știu că e făcută din fonduri publice…

.

Să trecem la lucruri mai serioase.

Pe mine nu mă miră că Danny the mosthappyone și-a făcut un selfie pe clopot. Dacă ai mai mult de 3 ani și ai trăit mai mult de o zi în minunata țărișoară care ne suportă, nu te mai miră nimic vizavi de biserica ortodoxă. Care, în umila mea părere este o adunătură de maneliști, obsedați de aur, mercedesuri și chestii scumpe. Și care acționează, în mod organizat,sub sloganul:”dai un ban public, sau luat de la săraci, da iei ceva frumos…”

Ce mi se pare mie foarte interesant e faptul că cetățenii s-au indignat mai mult că e ăla (că nu mai pot să-i rostesc numele) pe clopot, decât că au dat 450.000 de euro pe instalație. Mie asta mi se pare de maxim tupeu jegos.

Mai ales că la toate rectificările de buget, o armată de mizerii care pompează bani publici în biserică, cer bani pentru ”că s-a stricat acoperișul la mânăstirea din cucuieții din deal” sau ” e nevoie urgent de consolidarea bisericii dein Dealu Mare” sau ”trebuie să terminăm pictarea catedralei din Paris”. Adică cumva erau alte priorități, nu să dați juma de milion de euro pe un clopot.

Oricum, faptul că e cel mai mare din Europa zice multe despre noi ca nație.

Ce-am vrut să vă întreb, recordul ăla cu cel mai lung cârnaț mai e al lui Oprescu?

 

6 comentarii la „clopotul, preafericitul si cetatenii”

    1. Poate pe al 5-lea sau al 6-lea o sa fie loc si pentru Iisus Hristos. Da nu garantam, ca-i licitatia inca in desfasurare, si ne-a rugat dl Becali sa acceptam si mireni.

  1. Sa le luam clopotelenin plua cu tot cu clopotnita si clopotari – clopotarese …
    De banii aia se puteau aduce ceva aparate ultra sofisticate pentru un spital nu pentru ceva care miroase a tamaie si a lemn tanase .

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.