Peste 20 de ani…

Peste 20 de ani, cetățenii planetei or să vadă becuri. Am vrut să zic martori, dar din povestirea SF cu care mă gândeam să te fascinez în a doua zi a anului, riscam să te duc spre un film de groază cu mafioți.

Revenind la minunata poveste, cetățenii or să aibă în fața ochilor un bord, ca și ăla de la  toyota. Sau orice altă mașină care are un milion de becuri. Și indicatoare.

Da, un bord digital, proiectat în aer care o să le arate cât de mult alcool au în sânge și cât de mare e colesterolul în organism. Bineînțeles că tehnologia le-ar fi permis să citească acele cifre cu ajutorul minții. Dar decizia ca ele să fie afișate public e normală. Adică, tu, un băiat ponderat, ai mai servi un cârnăcior, că oricum e anul nou și de mâine o să faci mișcare. Că așa ai zis… Dar, mă-ta mare, vede că becurile ți-s pe roșu și și te blochează la mantinelă:

-Raul, dacă bagi cârnațul ăla în gură, îți dezintegrez toate cristalele de memorie cu Jenna Jameson de sub pat!

Știu că te-ai aștepta să-ți descriu cum se apără Raul, pretinzând că sunt ale unui prieten și el doar le ținea acolo…

Dar noi vorbim despre becurile pe care le văd cetățenii.

Deci, un bord digital, cu becuri multe colorate. Ai înțeles.

Mi-a venit ideea asta, pentru că am mâncat atât de multă maioneză încât la un moment dat am început să văd un punct roșu în partea dreaptă. La mijloc, așea… Și la câtă minte am, m-am gândit că mi s-a aprins becul roșu de la maioneză. Sau colesterol. Una din două. Bine, să nu vă îngrijorați, nu-l mai văd. Sau s-a stins… Nu știu sigur…

Iată cu ajutorul unei invenții simple cetățenii vor trăi frumos și sănătos peste 20 de ani.

Bine, nu noi, că la noi a ieșit PSD-ul la putere… Mă refer la restul cetățenilor de pe planetă…

6 comentarii la „Peste 20 de ani…”

  1. Nu sunt atât de naiv încât să spun că există politicieni care nu sunt corupți, sincer, nu sunt interesat dacă a câștigat stânga sau dreapta; Clasa politică din România este doar o grupare de mici bisericuțe, și nu în 20 de ani, dar cred eu că în 50 maxim 100 o să se strice și toată starea asta… Democrația, la o adică oamenii inteligenți știu dă democrația Statelor străine au adus la crearea terorismului, da? Revenind la ai noștri … eu sunt un om simplu, care a reușit să termine liceu și atât, acuma să fiu sincer dacă nu era Adrian Năstase probabil nici pe ăla nu-l terminam că nu ar fi avut părinții bani să mă întrețină, și da nu mă duce capul să fac milioane de dolari sau să fiu olimpic, dar am făcut liceu… acest pas care în ochii comunității reprezintă atât de mult… Așa că întrebarea mea sincer că m-am tot săturat cu tot acest sistem care clar ești parte, ce au făcut ceilalți de la conducere? Poate a furat sau nu PSD-ul, dar mi-au dat cu proiectul Bani de Liceu, bani de gazdă și mâncare (la vremea aia), ceilalți nu mi-au dat nimic, ție?

    1. mie nu mi-au dat nimic nicidata. mie numai mi-au luat. si pensia de urmas. pe care trebuia sa o primesc pentru ca am fost orfan. si pe aia mi-au luat-o..

    2. Poate peste 20 de ani se va uita de Condruta, si poate moare si Isarescu, ca loazele astea doua se cred eterne si pe vecie!

  2. Ghinion, cum ar zice Mutu, trebuia sa te faci prof de fizica, dadeai meditationen, iti trageai 6-7-8 case, si traiai din chirii posterioare!
    Te si pisai pe ea de pensie, ca la sute de mii de E din chirii, aia erau bani de taxi!!!

  3. Apai cu mentalitatea asta ca statul psd-ist sau comunist sau socialist ne da ceva, nici nu ma mira incotro se duce tara asta.Noi sa fim sanatosi.HODOR !

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.