Măi 2017, înainte de orice citește asta!

”Da, știu. Sună aiurea să scrii unui an. Dar pun pariu ca ai făcut chestii mai cretine la viața ta.

De exemplu citești articolul ăsta.

Așa că mai bine ne vedem, fiecare, de treabă…”

 

Măi 2017.

Nu știu ce relație o să avem, așa că am să încep cu un cuvânt care să nu însemne nici că mi-ești drag, nici că te urăsc… Ceva la mijloc… între… ”Măi”

Din start, trebuie să știi că oamenii or să vrea chestii de  la tine. Să nu te sperie, să nu fii șocat: oamenii de pe planetă și cei care se învârt, la bordul stației spațiale în jurul planetei vor chestii de la tine. Da. Vor  să fie mai slabi, mai atletici, mai vegetarieni, mai buni, mai citiți sau mai cunoscuți. Alții își doresc să facă mai mult sex, să meargă la concerte, să se certe pe facebook și să aibă dreptate, să facă glume bune, să lucreze mai puțin, să bea mai mult, să fumeze în baruri și să salveze o pisică din ploaie, să meargă la ski, să stea la soare în Maldive, să se dea măcar o dată cu bicla de 2000 de euro și să aibă prieteni faini. Și își mai doresc dragoste, înțelegere, empatie, o mașină nouă, un copil, casă pe pământ, o afacere, iPhone 7, o pereche de bocanci Timberland, la naiba, am o singură viață!!! încă o pereche de bocanci Timberland, păr lung  sau să nu câștige PSD-ul…

Ar mai fi, dar în principiu astea-s primele în topuri.  Am omis, intenționat chestiile foarte ieftine gen ”prezervative”, cele foarte scumpe gen ”iaht” sau pe cele morbide, gen ”să moară dragnea!”. Am păstrat dorințele cât de cât normale.

În mare cam asta așteaptă lumea de la tine. Pune-te pe treabă! Ai doar 365 de zile la dispoziție…

Avem așteptări mari de la tine!

Vreau să-ți mai spun, tot ca să te motivez, și te rog să rămână între noi, că anul care fix pleacă a fost super nașpa. Pentru mine. Doar pentru mine, normal. Și sper doar ca tu să fii mai bun.

Fă un efort.

Pune umărul!

Fă o minune.

Ceva!

Orice!

 

Poți mai mult decât 2016.

Nu că asta ar fi ceva greu… Adică la cât de jos sunt standardele acum… nu ar fi prea greu… nu ar fi greu deloc…

Ne bazăm pe tine!

P.S. Mie, personal,  nu mi-a ieșit aproape  nimic din ce mi-am propus acum 366  de zile (a fost an bisect).  Zic aproape nimic pentru că din toate chestiile pe care mi le-am dorit, am o singură realizare: am învățat o limbă străină la perfecție. Scris și vorbit!  Da, știu, super mișto!!!  Uite, în încheiere am să îți adresez o urare profundă, moralizatoare și plină de dragoste , în limba copacului vorbitor din Gardienii Galaxiei:

I am Groot!!!!

 

8 comentarii la „Măi 2017, înainte de orice citește asta!”

  1. Raspuns de la anul 2017: Stimabile nu merge chiar asa simplu cum crezi mneata.Faceti mataluta o petitie,veti primi numar de inregistrare si va asigur ca in exact 364 de zile calendaristice veti primi un raspuns.Cu stima al dvs 2017.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.