Mai e mult până departe – Liana Stanciu si familia

Ieri cetățenii de la mai multe organizații/fundații/secte au depus la Parlament 3.000.000 (3 milioane!!) de semnături pentru reglementarea cuvântului familie din constituție. Cred că știați asta, deja.

Practic cetățenii cer definirea cuvântului ”familie” ca fiind compus dintr-un bărbat și o femeie. Până acum era ”soți” (cred, mi-e lene să caut și nu e important…) chestie care lăsa loc unor interpretări.

De ce citiți aceste rânduri:

Mi se par drăguți cetățenii care au reacționat violent la treaba asta.

Da, știu, restricționează drepturile unei minorități.

Da, știu, homosexualii și lezbienele nu se vor putea căsători și nu vor putea forma o familie.

Da, e o chestie cu drepturile omului. Știu.

Dar, repet, mi se pare drăguț că cetățenii se oftică și se enervează pe LianaStanciu (ea e cea mai vizibilă/vocală) la chestia asta) și îi doresc diverse chestii…

Practic toleranții, care urlă că orcine are drepturi, nu sunt toleranți cu cetățenii care nu au aceeași părere cu ei… Nu-i drăguț?

well, dragilor, cetățenii care au strâns 3M de semnături nu au făcut nimic ilegal. Au uzat de mijloacele pe care democrația le pune la dispoziție. Au mers din ușă în ușă, (cu sprijinul bisericii, știm) și au strâns semnături. Nu e nimic ilegal și nici imoral aici. Asta e democrația.

Așa că, cinste lor!

Nu vă rămâne decât să vă organizați, legal, și să strângeți și voi 3M de semnături.

Deși, cunoscându-vă mi-e teamă că mâine o să fiți indignați de alte chestii și asta cu ”familia” nu o să mai fie o prioritate.

Mâine o să fiți supărați pe altcineva/altceva și o să vă exercitați drepturile democratice postând texte bombastice pe facebook.

 

PS să nu avem discuții. Sunt total împotriva practicilor bisericii ortodoxe și susțin drepturile oricărei minorități.

PS înainte să vă indignați, aiurea, amintiți-vă că ați fost 300 de cetățeni în piața când ați aflat că Hexi Sfarma v-a omorât prietenii.

 

glumiță:

acuma Liliana Stanciu o să ne oblige să schimbăm cuvântul ”fundație”

3 comentarii la „Mai e mult până departe – Liana Stanciu si familia”

  1. OFF TOPIC: nu stiu cum altfel sa te contactez – vreau un tricou personalizat, si mi se pare ca se potriveste ideea cu adcadou. Voi faceti si cu materialul vost’ da ideea clientului ? Am designu facut, ar trebui numa imprimat. Ai un mail ?

  2. Pingback: Pe unii, votul i-a costat un telefon! – Gaben.ro

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.