incredibile!

La Facultatea  de Medicină din cadrul Universității de Vest Arad s-a întâmplat ceva curs festiv. Nu știu ce, nu e important, am pierde timpul amândoi dacă am afla chestia asta. Să rămânem la curs festiv. La care erau așteptați vreo 1400 de cetățeni. Dintre care unii (mulți) arabi. Nimic nou aici… Ce e nou, e că pentru prima oară, toți invitații au fost obligați să treacă printr-un detector de metale…

Ah… ce departe sunt vremurile când veneam la cursurile festive cu un topor, o sabie sau măcar cu un târnăcop…

.

Nicușor Dan, care e bolnav de cancer și de orice alte boli care îl împiedică să facă pușcărie, a organizat, personal întâlnirea de 25 de ani de la terminarea liceului… bănuiesc. Nu cred că are facultate… sau are? mno. neimportant.

Important e că s-au supărat cetățenii de la DNA sau ANAF sau DIGI24 sau cine mai încearcă să-l aresteze, că în acte figurează bolnav la pat și nu poate merge la interogatorii…

Acuma cred că suntem la un pas să facem țărișoara celebră în istorie!

Exact cum se pomenește de 100 de ani despre americanii că l-au băgat pe Capone în pușcărie pentru evaziune fiscală, exact așa o să se vorbească despre românii care l-au întemnițat pe nicușor Dan pentru că a organizat întâlnirea cu colegii de liceu.

2 comentarii la „incredibile!”

  1. Pe Nicusor Dan tocmai l-a cautat tolomaca urlatoare, Denise Rifai, de niste centrale termice si de tramvaiul 101, nu DNA-ul.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.