Cetățeni: Nu meritați!

Indiferent că ești doctor, soră medicală, asistentă, infirmieră, brancardier, registrator medicali, fizician, lăcătuş mecanic, muncitor necalificat, şef serviciu, auditor, referent, merceolog, arhivar, economist, inginer specialist, operator. Sau șofer.

Voi sunteți de vină pentru că spitalele sunt în căcat!

Voi ați văzut, în fiecare zi că directorul fură, firma X aduce soluții de căcat, firma Y cere de 4 ori prețul unui medicament, firma Z câștigă licitații la prețuri umflate și face lucrări de căcat. Ați văzut zilnic mizeriile astea, în fiecare zi, de 26 de ani, dar ați tăcut.

Ați tăcut complice, pentru că ați profitat și voi! Pentru bani, atenții sau căldura unui post unde să o freci lejer.

Nu v-a interesat că din cauza tăcerii voastre vor muri oameni. Că spitalele gem de bacterii, că aparate de milioane de euro zac, nefolosite prin depozite, că banii aruncați pe chestii opulente și total inutile puteau să fie folosiți pentru pansamente, mânuși și medicamente. Nu v-a interesat nici măcar o secundă!

Acum vă dați victime și cereți salarii mai mari…

Nu meritați!

 

 

 

 

 

 

5 comentarii la „Cetățeni: Nu meritați!”

  1. Peste jumătate din poporul asta, nu suntem decât niște rahati cu ochi, oportuniști, hoți, mincinoși, puturoși și la propriu și la figurat! La peste jumătate, geme prostia și nesimtirea în noi! Ne place munca ca la câine lanțul! Suntem niște oi proaste, atât de proaste încât ne lăsăm conduși de cei mai hoți și libidinoși dintre noi! Suntem atât de prosti și egoiști încât nu facem nimic dacă acel ceva nu presupune un câștig imediat! Suntem atât de nesimțiți încât nu ne pasa ce se întâmplă mâine, dacă azi ne-am umplut burta cu ceva! Proasta nație suntem! Scuze de limbaj, dar asta suntem!

 1. Pai dacă nu merita si ii lăsăm asa, si ei ne lasă tot asa. Ne îmbolnăvim cu „programare”.
  Cum facem?
  Întâi le dam salarii si le cerem sa fie OK? sau întâi le cerem sa fie OK si dacă merita le dam salarii?
  Dacă le dam salarii întâi, se poate sa ne-o luam prin guriță, adică ei sa rămân si cu salarii cu cu „obiceiurile vechi”.
  Dacă nu le dam nimic pana nu se „leapădă de Satan”, atunci clar nu avem nici o șansă sa murim de bătrânețe..
  Cum schimbam tot rahatul asta de la ei ca sa meargă?

 2. Cum sa stie un doctor, o asistenta sau o infirmiera ce se afla in solutiile respective? Din punctul meu de vedere ei sunt folositi ca sa castige altii bani pe seama lor, singura lor vina poate fi ca nu s-au carat in strainatate. Sunt 2 categorii de doctori, unii care traiesc din spaga si le este foarte bine in Romania, iar cealalata categorie care traiesc in mizerie pentru ca nu sunt dispusi sa lase totul in urma lor si sa plece. Nu stiu cum un doctor isi poate da seama ca directorul spitalului fura bani, ca doar nu se ocupa ei de audit. Asa cum arunci vina asupra lor, si eu pot sa intreb pe tine, tu oare aveai impresia ca in general, indiferent de domeniu un contract cu statul se face pe bune? Zi de zi dam cu masina in gropile patriei. Vrei sa iese in strada aia de la drumuri si poduri ca sa atraga atentia ca sunt gropi peste tot? Este usor sa arati cu degetul intr-o directie, dar problema este in toate directiile. Tu in loc sa arati cu degetul la aia care au favorizat contractul cu Hexi, tu te duci in directia opusa!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.