Ruby și acneea

rubi_39918200Știți zilele acelea în care nu-ți vezi capul de probleme și chestii urgente? Când toți clienții au băut gaz și furnizori se comportă de parcă ai fi  rudă cu Putin?  Când trebuie să te concentrezi și să dai 110 %?

Și tu o arzi lejer pe facebook? Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic…

Într-un asemenea moment, cum ședeam eu liniștit și ”îmi puneam gândurile în ordine”, ca să încep munca cu puteri sporite…  o reclamă roșie, mare, colțuroasă ocupă ecranul arzându-mi 30% din bastonașele din ochiul drept. Că stăteam așa un pic într-o parte…

Mă ridic, încet, fac doi pași în spate ca să-mi revin… Și atunci văd textul:

Ruby scapă de acnee! Definitiv!

Acum, nefiind un obișnuit al revistelor de scandal, mă gândesc că Acnee o fi iubitul fetei. Că Ruby știu cine e. Nu înțelegeam, dacă textul ăla era un îndemn, adică: tu fată, lasă-l pe bubos, că te trage în jos! Sau era un strigăt victorios: Ruby a scăpat de cuperozic! YEY! URA!

N-am apucat să cujet prea mult. Reclama s-a schimbat, invitându-mă să cumpăr o cremă minune. Care te scapă de acnee definitiv… De boală, nu de vreun cetățean poreclit Acnee… Să nu avem discuții…

Acuma vin și zic: fata asta săraca nu a avut noroc de loc în viață? Îi mică, îi neagră, îi tot stingea unu lumina și acum aflăm ca avea acnee? Cât ghinion să și ai? Cât?!

Poza e de aici

2 comentarii la „Ruby și acneea”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.