Cum refuzi un bacsis ”like a boss”

689f86697effbd58d2a210e8ed82e722_650xPentru ca tot e perioada asta în care fiecare cetățean al Daciei Capitaliste își dă cu părerea despre cum e corect să primescă bacșiș băiatul care livrează pizza, vreau să aduc în atenția ochișorilor voștri, o întâmplare din Kansas, Texas.

În primul rând, pentru ca îmi doresc să termin articolul ăsta ca să mă dedic unor chestii muuuult mai plăcute, vă anunț că există țări care au rezolvat problema asta cu bacșisul din cretacicul inferior.

Da… știu că v-am răvășit sistemul de valori…

Așa cum puteți observa în imaginea alăturată, pe bonurile fiscale din țările care  sunt conduse de oameni normali la cap , există o rubrică specială unde se trece bacșișul. Ospătarul  vine tot un zâmbet și voie bună la tine și îți comunică cât e nota de plată, te întreabă dacă dai banul cash sau plătești cu cardul și cât îi lași ciubuc. Apoi îți aduce bonul care are trecut pe el bacșișul. SIMPLU! Totul fiscalizat, legal, normal.

Dar să revenim la povestea pentru care ne-am adunat astăzi aici:

Chloe Hough o ospătăriță într-un restaurant din Texas (v-am spus că e ceva cu Texas…) l-a avut ca și client pe Sam Brownback, guvernatorul Texasului! Un fel de prefect de la noi, dar pe steroizi.

Așa că pe nota de plată, în loc să pună un bacșiș, fata mea i-a scris să dea banii de bacșiș la școli!

BAAAMMM!!

Guvernatorul redusese bugetul învățământului cu fix  42 de milioane de dolari…

Acum vă rog să facem un exercițiu de imaginație:

ce i-ați scrie pe bonul fiscal lui Ponta?

 

 

13 comentarii la „Cum refuzi un bacsis ”like a boss””

 1. Acum nu pot expune ce ar fi potrivit sa-i scriem pe bonul fiscal, lui Ponta; din considerente de decenta si din lipsa de spatiu. Plus ca nu as fi original… cam acelesi lucruri i le-am scrie toti.

 2. I-as scrie sa-i investeasca in pennis enlargement. Sau macar intr-un implant de oua. Nu, nu din alea de la Corbu.

 3. Buna mister G,
  Sunt un roman care locuieste in ungarie si urmaresc mereu postarile tale.Cu plecaciune as avea o intrebare care ma framanta intr-um mod deosebit de inexprimabil si anume citesc mereu postari de la pro tv sau de la naiba mai stie cine care incep asa:

  -Politistii au ramas socati…..
  Intrebare:Ce fac dupa ce-si revin din soc?Au parte de cosililiere dupa ce sufera socul,Raman socati pe viata sau ceva?Exista o cosiliere post-soc ?Sunt mai multe intrebari de genul,dar acum sun si eu socat de multitudinea intrebarilor !

  Multumex pentru spatiul si timpul acordat!

 4. Deci din cauyza socului organul se dezorganizeaza pe o perioada nedeterminabila si dupa ce invata sa scrie devine din nou organ!Si daca ciclul se repeta de 2-3 ori devin nemuritori nu?Si mai inseamna ca e adevarat ca politia Romana e inima tarii care bate,bate,bate…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.