Turcescu, turcescu da branza-i pe bani…

Robert_TurcescuRobert, pe numele lui de securist, Turcescu, își face televiziune online. Ca să nu-l încomodeze CNA-ul. Și ca să scape puțin de cei 3 milioane de cetățeni care șed comod în fața televizorului. Da, exact aceeași români care l-au văzut dându-și în petec la ore de mare audiență.

Discursul care împachetează inițiativa e despre generația tânără, despre provocări și despre românii din diaspora. Care sunt marginalizați. Asemănător cu discursul lui Mândruță, care e la fel de chitit pe online, după ce a iritat familiile radical orodoxe cu un adulter live la televizor… Ah… am uitat… Mândruță e puțin diferit… are bicicletă…

Donațiile pentru noua televiziune se pot face prin Paypal. Nu contează suma. Asta dacă dai mai puțin de 500 de euro. Dacă dai 500 conteaza! Primești și o invitație la restaurant alături de Doamna Colonel și soțul ei.

Șiii…. dacă dai peste o mie de euro, ai câștigat, direct, fără concurs,  o vizită la domiciliul conjugal al sus numitului unde vei fi tratat regește: cu vin și plăcintă de casă. Nu știu dacă poți să rămâi peste noapte, dar cred că depinde de sumă.

Și dacă nu donați, televiziunea se face oricum, pentru că spațiul e deja în amenajare! Rezistența e futilă…

Acum că v-am introdus în subiect, vă rog să faceți un exercițiu de imaginație și să compunem un slogan pentru viitoarea televiziune! Gratis, că sunt la început : ))

Încep eu: ”Televiziunea care te privește. Cu oamenii care până acum doar te ascultau!”

.

poza e de aici…

6 comentarii la „Turcescu, turcescu da branza-i pe bani…”

  1. Jur ca despre mizeria asta am citit doar pe bloguri „contra”. Chiar nu va dati seama ca, de fapt, ai faceti reclama acestui mascarici? Sau chiar asta e intentia…?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.