Facatura cu ursul brun, gutinu si internetul

eeePovestim astăzi puțin despre ursul care a revoltat toată țărișoara, soferii din Vișeu care își pierd mamele și soțiile pe Gutin și despre raportul dintre utilizatorii de internet și cei care au toaletă în curte. În România.

Și răspundem și la niște întrebări… :))

5 comentarii la „Facatura cu ursul brun, gutinu si internetul”

 1. Acu hai sa nu fim naivi si sa acceptam faptul ca in tara unde se pierde contractu de un miliard juma’ de euro, daca unu’ vrea sa impuste 500 de ursi, nu e o mare problema sa iasa cu 500 de exemplare in plus la numaratoare, ashea, dintr-o ajustare de algoritm. Mi se pare ca jongleria s-a aplicat in cazul caprelor negre cativa ani la rand:-) Ursul cu GPS a fost impuscat in zona Botiza.

 2. Bre, chestia cu viceul e o problema de civilizatie nu neaparat de inteligenta sau filozofie…

  In 2013 este civilizat sa ai wc si apa potabila in casa. Aia de la 1800 nu aveau pentru ca nu era cazul. Dar astazi cand este cazul ar cam trebui, daca natiunea are standarde si e evoluata, ca mai toata lumea sa aibe canalizare si apa curenta.

  2013… Comparativ cu Germania si cu Anglia, asta ca sa nu vorbim de Japonia, Romania si Rusia ocupa primele locuri la aceasta categorie. Ceea ce arata cam pe unde suntem atat ca grad de civilizatie cat si ca performante iar treaba asta oarecum se ramifica in inteligenta.

  Uita-te la satele germane si apoi la orasele germane. Si in acelasi mod uita-te la satele romanesti, unde te afunzi ca si cutitul in unt in namol, si apoi uita-te la orasele romanesti in care situatia e asemanatoare. Din toate aceste lucruri rezultand ce…? Pai ceva cam care are treaba si cu inteligenta. E drept nu intr-un procent de 100% pentru ca mai sunt si standardele si civilizatia si perceptiile si nivelul de trai dar pe langa toate acestea ar fi si inteligenta.

  Este aceasi discutie ca la sosele. La fel de bine ai putea sa spui: La ce avem nevoie de autostrazi cand la 1800 nu existau autotrazi ! Deci sa facem 100 de km in 18 ore zic.

 3. Exista o legatura intre inteligenta si „buda din fundu curtii”. Pe vremuri tot omu i-si lua ziaru, se ducea in fundu curtii si citea, astfel devenind mai inteligent. Acum, fiindca am evoluat, tot omu i-si ia tableta si se duce in fundu curtii sa se informeze. Dar din cauza ca semnalul wi-fi nu ajunge pana acolo….s-a dus naibii inteligenta.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.