Teroristul, deltaplanul, bacul si Pastele Hutton

125x125_gabenPovestim astazi putin despre Pastele Hutton. Pentru care vom face o mică campanie publicitară.

Dacă vă interesează, intrați aici: Pastele Hutton

E un concurs drăguț, în care eu apăr Pennele Glorioase. Și când spun penne, mă refer la Paste. Pastele Hutton. Bineînțeles că sunt niște premii. Nu vă încarc cu detalii dar puteți câștiga 1 Weekend în Sicilia.Și multe alte chestii. :))

Pentru a participa, trebuie să dați like paginii de mai sus gătiți o porție de penne. Apoi să vă înscrieți în concurs în aplicația speciala cu o poza. Merită! :)) Nu uitați să susțineți clanul nostru. Pennele Glorioase! Grijă mare!

Să câștige cel mai bun. Adică NOI! :))) glumesc! dar totuși vreau să câștigăm :))

În rest. Cum a fost la BAC la română oral, și poveștile despre teroristul român și aparatul inventat de specialiștii români care va schimba viitorul conflictelor armate!

3 comentarii la „Teroristul, deltaplanul, bacul si Pastele Hutton”

  1. BAC-ul in alte vremuri… nu erau casti wireless implantabile pe timpan, telefoane destepte, ceasuri inteligente, samd.
    Pe de alta parte BAC-ul nu conta la nimic acum 20 ani, diploma era doar o hartie care iti permitea sa dai admitere (de aia cu 15/loc)la facultate. Asa ca erau mai linistite si mai fara miza lucrurile la BAC. Adevarata miza era la admiteri la facultati si bonusul cu Armata (12 luni) daca nu ai intrat la facultate.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.