Dan Mihai Toader face Posta de 50.000 de lei.

posta-romanaSe întâmplă la: Poșta Română

În rolul principal: Dan Mihai Toader. Fost director general și președinte al Consiliului de Administrație al Poștei Române.

Perioada: 2009-2012

Realizări mărețe: 532,9 milioane de lei (120 de milioane de euro) PIERDERI! 

Suplimentar: primește o condamnare la 6 ani de închisoare pentru vânzarea unui teren din patrimoniul poștei. Prejudiciu 8 milioane de euro.

Rezultat: concediere!

Ați înțeles? Un nene, Dan Mihai Toader, în calitatea lui de mare șef la Poșta Română, a reușit să producă pierderi de 12o de milioane de euro în 3 ani de zile la Poșta Română, plus că a mai și furat un teren de 8 milioane. de euro. Normal că era numit politic. Sper că nu v-am zdruncinat încrederea în democrație… Normal că a fost înlocuit cu un alt nene, numit tot pe criterii politice. Și asta e normal…

Dar…

Nenea ăsta, Dan Mihai Toader, dă Poșta în judecată pentru încheierea unilaterală a contractului de muncă și… câștigă.

„Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta să plăteasca reclamantului suma de 50.399,94 lei brut cu titlu de despăgubire pentru revocarea fără justă cauză din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA). Respinge restul pretenţiilor ca nefondate. Obligă pârâta să plătrască reclamantului suma de 2.623,99 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 15 zile de la comunicare.”

deci, nenea ăsta, Dan Mihai Toader, primește 50.000 de lei. Despăguribiri…

Nelămuririle mele: 

–-

poza e de aici

7 comentarii la „Dan Mihai Toader face Posta de 50.000 de lei.”

 1. Romania, tara mea de dor…Domnu, chiar nu ma mai surprinde nimic in lumea asta. Pe undeva aici la noi un comportament si o decizie ca asta este normala. Din pacate.

 2. Fiul unui cioban nu stia cum sa-i spuna tatalui sau ca e gay. Dupa cateva pahare de horinca, isi ia inima in dinti si-i spune:
  – Tata, eu sunt gay!
  Dupa cateva secunde de cugetare, ciobanul il intreaba:
  – Fiule, costum Armani ai?
  – Nu, raspunde fiul.
  – Cu parfum Boss te dai?
  – Nu, raspunde fiul.
  – Masina Porsche conduci?
  – Nu, tata, stii bine!
  – Atunci nu esti gay, ma pu*a, esti un poponar de rand!

 3. Dan Mihai Toader este un produs tipic al societatii romanesti. A candidat din partea partidului romania mare la Brasov si nu a intrat in Camera Deputatilor. A fost sustinut de Matei Bratianu, la inceput sa ajunga in parlament dupa care sa ajunga sefu’ de la posta Romana. A ajuns sef si a distrus-o! Habar n-am cum ajung, in Romania, toate lacustele in posturi din care poti sa praduiesti…

 4. Romania e de vanzare. Dupa ce Iliescu a vandut aproape tot, urmasii lui vand restul. Ponta se zbate sa vanda pana si Posta Romana. Ca sa fiu sincer, recunosc ca nu prea am lucrat cu Posta Romana deoarece a ramas mult in urma. Se misca foarte greu. Trimiti acum, iar la destinatar o sa ajunga la anul.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.