Daca nu stiati de ce se bea bere in Ardeal!

IMG_0941Asociația Berarii României a făcut un sondaj. În Ardeal. Ca să afle de ce beau oamenii în general  și ardelenii în special, bere. Am să vă rog să citiți cu precauție rândurile de mai jos… sunt de o duritate fără precedent…

– 70% dintre ardeleni cred că berea, băută în cantități rezonabile (ce o fi insemnând și asta…) previne apariția pietrelor la rinichi!

– 25% dintre ardeleni consideră berea o sursă de vitamina B!

– 66% dintre ardeleni beau bere când se întâlnesc cu prietenii la terase și preferă berea pentru proprietățile ei hidratante!

-33% dintre ardeleni preferă berea pentru că este făcută din ingrediente naturale!

Poate cineva să-mi explice pe ce pocăiți au făcut ăștia sondaje? Cine bea bere să nu facă pietre la rinichi?! Sau pentru aportul de vitamina B?! Cum?!

Toți oamenii pe care îi știu eu, beau bere pentru ca are alcool! Și când îs piliți îs mai frumoși, mai deștepți și se pricep la toate chestiile de la fabricarea prezervativelor la colonizarea planetei Marte! Chestii despre care nu știau nimic cu 3 beri mai devreme!

Să nu uităm creșterea exponențială a tupeului de a intra în vorbă cu femei necunoscute! Bineînțeles că și  rezistența la refuzuri e la cote maxime!

Și poate cel mai important motiv pentru care bărbații beau bere e modificarea drastică a sistemului de apreciere a frumuseții feminine… Înțelegeți voi cum stă treaba…

Sper că ați înțeles că vorbim despre bărbații necăsătoriți, fără obligații și față de care, noi, cei căsătoriți, ne disociem vehement…

11 comentarii la „Daca nu stiati de ce se bea bere in Ardeal!”

  1. In Ardeal sunt cei mai multi pocaiti..de acolo pleaca in tara defapt..cum sa te mai mire sondajele ? 😀 :))

  2. ardeleni beau cea mai multa bere dintre toate zonele tarii..pt ca la moldoveni si la olteni berea lui se pare prea scumpa fata de o mona sau orice altceva de genu.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.