Apple nu sprijina sexul hetero intre prieteni!

bang-with-friendsPentru că în România nu se mai scriu decât știri cu Gigi Becali, am fost nevoit să comentez o știre ”internațională”… Vom vorbi astăzi despre compania Apple care, josnic, a interzis o aplicație care facilita sexul ”fără obligații” între prieteni.

Sunt sigur că ați auzit de Bang With Friends. E o aplicație simplă care îți ”știe” prietenii de pe facebook. Alegi persoanele cu care vrei să faci sex. Trimiți o cerere!  Din câte îmi aduc aminte, normal ar fi ca un bărbat să trimită cereri la toate femeile din lista de prieteni… Sau cel puțin bărbații din generația mea așa ar fi făcut…  :))) Persoana careia i-ai trimis cererile, nu află nimic, decât în cazul în care îți trimite și ea o cerere. Anonimat perfect! Nu știe nimeni cât de bine funcționează instalația (și mă refer aici la soft…) pentru că nu există statistici oficiale și nici nu  am găsit reacții ale utilizatorilor. Cert e că ideea e interesantă și rezolvă problema întrebărilor pe care nu ai avut curaj să le pui…:)))

Apple a interzis această aplicație. Nu știe nimeni de ce, dar mă gândesc că nu a fost o decizie religioasă, pentru eradicarea preacurviei… sau ceva…

Imaginați-va cati oameni (cică îs un milion de useri) stau acum dezbrăcați, cu telefoanele în mână și nu înțeleg ce se întâmplă. Practic 500.000 de partide de sex au fost anulate în această seară! Incredibil!

Cei care vor să și-o pună în continuare cu prietenii pot folosi aplicația pentru Android… nu mi se pare un efort prea mare să schimbi un telefon/sistem de operare pentru sex. Știu bărbați care dau și un Range Rover pentru asta…

Ca de obicei am o nelămurire: de ce Gay Radarul Adam4Adam se poate folosi în continuare? Ală nu numai că îți copiază lista de prieteni din facebook, dar poate detecta un băiat ”curios” de la o distanță de vreo 450 de km…. Cu acuratețe… :)) am folosit anume cuvantul cu aXXXatețe… :))

Deci? Cum e cu aplicațiile imorale?

ps aplicatia de web functioneaza… :)))

pps nu folosesc aplicatia. asta ca sa va scutesc de intrebari :)))))

6 comentarii la „Apple nu sprijina sexul hetero intre prieteni!”

  1. Pingback: Scurtissime (305) | Diverse | Robintel

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.