Filmati-va facand sex!

emmelie1Titlul nu e ca să fac trafic. E ultima și cea mai inedită idee de afacere din ultima vreme!

Adică de când s-a terminat Eurovisionul. Pentru că este vorba despre domnișoara care a câștigat ediția din 2013… Pe scurt, la nici o zi după ce reprezentanta Danemarcei, ridica trofeul deasupra capului (nu m-am uitat, dar bănuiesc că se face ca și la fotbal…) fostul ei prieten a scos pe piață un mic filmuleț. În care, suntem anunțați, că minunata prestează cu aceeași parte a corpului cu care a prestat și pe scenă. Cu gura, adică.

Băiatul nostru, cuprins de spirit antreprenorial, a păstrat un filmuleț și acum cere 200.000 de euro pe el. Interesantă inițiativă… O fi simțit el ceva. Sau fata avea potențial. Mă refer aici, doar, la felul în care cântă… sper să nu credeți altceva…

Și așa, pentru încheiere, nu pot să nu-mi imaginez…cum stătea el, cu pumnii strânși în timpul finalei… Clasificarea în primii 5 trebuie să fi fost 10.000, Un loc 3 putea să fie și 50.000… Norocul ține cu cei pricepuți la filmat… 200.000 … :)))

Deci dacă vreți să faceți un ban pe viitor, iată una din cele mai simple metode…

Și ca să fim foarte bine înțeleși… nu am aprobat nici un moment gestul omului. Dimpotrivă. Unu la mână ca de acum toate fetele cu ambiții de vedetă nu se vor mai lăsa filmate… Și pentru că toate fetele au ambiții de vedetă s-ar putea să fie o perioadă mai slabă din punct de vedere a filmelor deșucheate… Doi la mână cere prea mult… Putea să facă un sistem de pay per view. Prin SMS. Era o fază să câștige tot Danemarca…:))))

 

13 comentarii la „Filmati-va facand sex!”

  1. 🙂 Dacă ar şti omul ce urmează să i se întâmple …… . După cum ai spus şi tu : dacă ai intenţii să devii celebră , este recomandat să eviţi aparatele de filmat ale amatorilor .
    PS : aşa ajunge şi el celebru .

  2. extraordinar ce grav ca s-au filmat facand sex! asta e problema acuma, nu ca ala e nesimtit si poate fi dat in judecata. Da pudici mai sunteti in public, mai mai, da de ajungeti in rai

  3. Daca s-au filmat de comun acord, tipul e doar un magar, daca insa a filmat-o pe ascuns, cred ca poate avea probleme si fatuca in cauza. Si e posibil sa iasa pe minus.

    1. Razvane, acum stie toata lumea ca nevasta-ta presteaza….Acum sa vezi prietenii tai cum se uita dupa nevasta-ta…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.