Am stricat El Clasico!

 

 el-clasico-real-madrid-barcelona-400x266Am ajuns acasă târziu . Nu am deschis televizorul. Știam că astăzi e Il Clasico.

Cei care mai veniți pe aici poate știați că sunt mare fan Real Madrid. Nu-mi place Cristiano Ronaldo, dar asta-i altă  discuție. Sunt fan Real de vreo 20 de ani. Nu sunt un fanatic, nu mă cert cu oamenii din cauza asta. Nu … Dimpotrivă.  Am foarte mulți prieteni care tin cu Barca. Nici asta nu mă deranjează. Fiecare om cu plăcerile lui… Plus că pentru mine viața înseamnă mai mult zâmbet și voie bună decât… Cred că știați asta…

Revenind la meci. Nu mă uit niciodată când e în direct. Niciodată. Pentru că de fiecare dată când m-am uitat Realul a luat bătaie. De fiecare dată. …de fiecare dată!  Așa că nu mă uit. M-am băgat în pat. Am luat tableta și am dat un scroll rapid pe facebook. Apoi un twitter scurt… mailuri… blog… youtube… S-a terminat pauza la meci. Deschid televizorul pe  History… Să mă uit la meci… să nu mă uit… Hai să dau o geană. Scurtă. Să văd ”atmosfera”. Dau pe meci și 5 secunde mai târziu Fabregas dă gol. Okeeeiii… Am stins direct televizorul. Nu știu cu ce scor s-a terminat meciul. Nici nu mă uit până mîine.

Drept urmare vă rog să mă iertați că am viciat rezultatul. Nu o să se mai întâmple!

6 comentarii la „Am stricat El Clasico!”

  1. Nici eu nu m-am mai uitat la el clasico in ultimul an deoarece am fost si sunt convis ca din cauza mea realu o cacariseste. 10 minute mi-a fost de ajuns sa ma uit, deschidere de scor, am inchis tv si a mers cat de cat mai bine. Ca sa nu ma mai invinovatesc ar trebui ca El Clasico sa se desfasoare in secret pe un stadion aleatoriu, de preferat la ore mici in dimineata.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.