Parizer

La doua luni, dar cu precizie, primesc

mai multe mailuri de la ceva prietenii naturii

cu filme si toto felul de grafice care imi povestesc ce chestii

se baga in parizer. sau in crenvursti.

Retinem 2 chestii. se baga chestiile alea ca sa fie ieftin produsul.

2. nu ma intereseaza! 🙂

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

18 comentarii la „Parizer”

  1. Ti-am dat like, e fain cum zici !
    Da’ no, sint si din aia care maninca zilnic fast-food, sau parizer – tocmai pt ca e ieftin – astia poate ca nici nu au de ales.
    E bine totusi sa stie omul despre ce e vorba atunci cand alege.

  2. Salut, un mic sfat care ar veni în ajutorul celor care te vizitează via bookmark (direct):

    Te-aş ruga să pui pe imaginea cu televizorul „o producţie” link către articol în loc de link către o nouă pagină care conţine doar imaginea aia şi formular de comentarii.

    Toate cele bune şi spor la filmări în continuare. 🙂

  3. Amu stiu ca ii deranjant cu e-mail-urile astea de informare, dar sa stii ca multa lume, chiar nu stie ce baga astia in parizer s.a.
    Poate chiar nu stiu ce baga si in rosiile de sera, la care io le zic cauciuc rosu. Dar in acelasi timp nici nu-i intereseaza ceva natural.
    Oamenii in general is cam ase :
    *ioi tu Marie ai auzit ce baga astia in mancarea care o luam noi de la … Unicarm ? No io deacolo nu mai cumpar ! A doua zi mananca aceleasi porcarii.

    *tu Marie ai auzit ce preturi are nebunul ala care o deschis de doua luni magazinul ? Tu au un gust super, nu am mai mancat ase ceva de cand eram la mama la tara, dar nici nu lo-i face gazda io, ca pre mari preturi are.
    Deci nici cum nu-i bine.
    Un singur lucru va spun, ATENTIE CE BAGATI IN GURA ! Toate bolile vin din cauza unei alimentatii proaste. Cu asta am spus tot si fiecare intelege ce vrea.

    Gaben, poate tu tii cele doua posturi mari de peste an, din acest motiv nu alegi prea mult acele E-uri.

  4. Eu n-am să-ți dau niciodată mail cu ce se bagă în parizer și în crenvurști. E treaba ta ce mănânci. Dar îți semnalez totuși că te afli pe o direcție greșită: problema nu e că porcul sau găina mănâncă tot felul de chestii care nouă ni se par scârboase, pentru că așa se hrănesc de mii de ani și niciodată n-a fost o problemă pentru oameni. Problema reală e că alți oameni, care vor să facă profit (nu să producă mâncare ieftină cum crezi tu) pun în parizer tot felul de chimicale care nu sunt prietene cu ficatul tău. Mai mult, hrănesc porcii și găinile cu chimicale și antibiotice și hormoni, care apoi ajung în stomăcelul tău de consumator disciplinat. Și astea îți distrug sănătatea. Faptul că ție nu-ți pasă e îngrijorător. A fost chimizată agricultura, apoi zootehnia. Următorul nivel suntem noi și, dacă te gândești nițel, deja suntem acolo: ni se dă mâncare chimizată și plină de tot felul de substanțe străine de alimentația normală, iar când ne îmbolnăvim ne preia industria farmaceutică și ne dă chimicale de „însănătoșire”. Nu-i așa că-i un plan de business beton?

  5. Domnu’ Gaben, vorba ta, cui ii pasa? Este de la sine inteles ca cei ce inca mai cumpara parizer la 2 lei „sulu” sunt constienti de ce contine: unghii, copite, sorici si 75% apa + ceva E-uri, si chiar nu inteleg de ce se face tam-tam.
    Intr-adevar, nivelul de trai te indeamna sa consumi „parizer” si eventual o sticla de SANA daca iti permiti insa sa te vaiti si sa te plangi de pomana…

    1. Din ce spui eu înțeleg că dacă nu ești bogat și câștigi mai puțini bani – poate pentru că nu ai avut norocul altora, poate pentru că ai refuzat să furi, poate pentru că nu ești cel mai deștept om din lume – nu meriți să mănânci decât unghii, copite și șorici, amestecate cu hormoni și antibiotice. Mâncarea naturală o merită numai bogații.

      Hmmm… Sper să nu te superi dacă nu sunt de acord.

      1. Nicidecum Sorin. Ideea este ca multi pur si simplu NU isi permit mai mult de atat, desi trebuie sa recunosc sunt persoane ce cad in cealalta extreme: Desi sunt destul de saraci, isi permit „luxul” de a servi numai delicatese din banii imprumutati de la altii. Dar, exista si bogatani „chitrosi” care mananca de sub unghii doar pentru a economisi un ban. Nici asa, nici asa.

        Practic, nu te opreste nimeni sa nu muncesti si sa nu castigi mai mult, insa trebuie sa recunosti ca sunt si persoane, care pe langa faptul nu au cunostintele necesare si au si o varsta la care nu mai pot „invata”…

    1. Așa că mai bine nu ne uităm la ce mâncăm și murim de cancer și alte boli provocate de mâncare. Bun așa! Interesante opțiuni…

  6. Ehee, dragii mei, ce stiti voi! Acu` vreo 20 de ani se zvonise ca la Timisoara s-au facut mititei din carne de om!

  7. Eh aici nu ai chiar nimerit-o, deci no bullseye for you :)). Faptul ca primesti mail-uri din alea e probabil din cauza ca ai navigat pe niste site-uri mai ciudate legat de alimentatie. Suntem ceea ce mancam si dezinteresul tau fata de alimentatie se reflecta in mod direct fizic. Nu zic ca e rau cum esti ci doar dezinteresul e nasol. Plus ca eu sunt vegetariana si din proprie experienta oamenii care mananca sanatos nu prea sunt spam-eri. Cat despre argumentul saraciei e o aberatie. Cu cat mancam mai sanatos, cu atat mancam mai putin pentru ca sunt mai multi nutrienti, sanatos insemnand cat mai aproape de vegetarian ca sa nu dau in extreme. Dar cei care mananca parizer si alte magarii apoi baga in ei pana nu-i mai satura D-zo, iar cei care intr-adevar nu-si permit decat 2 feliute chiar si de parizer, din pacate, sunt destul de putini procentual. Si intr-adevar toate produsele contin cate ceva, dar totusi asta nu poate fi justificarea unui dezinteres pentru o educatie alimentara 🙂

  8. @Aiysha – Pai daca mananca parizer si crenvursti…las’ ca se rezolva cu un cleansing cu ceai verde si meditatie.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.