Dragobetele

Am promis de Valentines ca o

sa vorbesc si despre Dragobete.

Ma tin de cuvant desi a fost o sarcina mai grea

decat am fost tentat sa cred… Nu se stie numele

exact al sarbatorii si nici data la care ar trebui sarbatorită…

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

10 comentarii la „Dragobetele”

 1. :)………… daca de 1 sau 8 martie nu trebuie sa suparat femeile…atunci femeile pot respira usurat…..pot folosi si alta pasta de dinti (legat si de adberat-iile de azi)…… :)….acu sa vezi tu contra-comment-uri de la femei :):)

 2. N-ai inţeles tu bine, nu era vorba despre frăguţe, fetele se duceau în pădure ca să caute ciupercuţe; iar băieţii se duceau şi ei în pădure că poate fetele nu găseau ciupercuţe 😀

  Eh, şi după ce treceau proba estetică ( aceea de a alege ciupercuţele ) urma proba de enduranţă, aia cu alergatu ( că degeaba ai … ciupercuţa frumoasă dacă îţi dai duhu după 10 secunde ).

 3. Io un lucru nu inteleg, daca ii ziua iubirii, fericirii, dragostei, ase cumva nu ar trebui sa fie din ambele partii ? Amu cand te aud, de ziua asta sub nici o forma sa nu suparam femeia, nu cumva ar trebui sa fie reciproca sarbatoarea asta ? Nici unul sa nu fie suparat ? De 1 Martie nu-i ziua femei, dar … iara veniti careva ca ele trebuie sa primeasca martisor. S-a nascut varianta ca primesc si barbatii martisor cand ii luna lui Februarie din 29 de zile, dar nu prea am vazut treaba asta.
  Deci, sa fie clar pana la urma sa intelegem toti, adica si femeia si barbatul, cand puii mei is zilele alea de sarbatoare pt femei, cand is zilele barbatului si cand is zilele pt amandoi. Io inteleg ca femeia ii sufletelul sensibil si noi … intelegeti nu ?
  Dar hai sa lamurim odata si cu Dragobetele, nu ii pt ambele sexe ? Sau te pomenesti ca numai noi trebuie sa fim ci dragostea in suflet ?
  Hai ca deja ma infunda rasu.

 4. Vaiii, unde-am fost până acum…abia acum cîteva zile te-am descoperit si vreau să zic că îmi place foarte mult cum gîndesti si, mai ales, carisma cu care povesteşti. O să te urmăresc, de-acum încolo, vorba ta, inevitabil. 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.