Meteodependenta

Cum da o ploicică, milioane de depresii

pun stăpânire pe țărișoară. Nu glumesc.

Oriunde te duci există, așa, un of general.

Că vremea asta urâtă ne rupe…

interesant e ca doar cei care lucreaza

in birouri se plang…

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”

17 comentarii la „Meteodependenta”

 1. Welcome back Gaben! 🙂 Ce bine ca ai venit ca vremea asta chiar ma facea sa adorm de plictiseala:)))) Glumesc doar ce m-am trezit. Ce tare a fost cu englezii 😀 Multumesc de episod.

 2. multumesc Aiysha 🙂 ti-am raspuns in articolul anterior. am fost la o cabana. unde nu aveam semnal.
  @Andrei depresia asta se manifesta doar la cine isi permite… if you catch my drift

 3. cand vremea e rea ….parca nu ai vlaga, tragere de inima….vreme de stat in casa si facut copii….cand e vremea frumoasa ……. tot nu ai vlaga, tragere de inima..nu ai chef de munca..tre sa mergi la gratare si la o bere ……asa ca nici nu sti cum e mai bine la romani…..c-o fi vreme buna,”cofee” rea,/ noi mai scrim ici colea…./ ..”ie” luni ….ail bi bak.. 🙂

 4. Gaben hai sa vedem un pic si realitatea, stim toti ca nu-i la fel cand lucri, numa pb ii ca unii romani cam exagereaza si dupa cum spui tu, mai mult cei din birouri. De ce din birouri ? Dupa ce nu intra in contact cu natura, ii ceva normal sa se simta mai molesiti. Tocmai din acest motiv intervin albinutele cu produsele lor 🙂 🙂 sa le revigoreze.

 5. Tot recent au explodat si alergiile astea, la fîn, la polen, la pene, la praf, etc.
  Acuma io nu zic ca alergiile astea nu exista, da’ nu stiu cum era sa fi zis bunicu cand era mic si avea de mers la coasa „Tată, io-s alergic la polen !” sau la culcare, „îs alergic la pene, nu dorm pe perna asta” :D))

   1. Da, bine zici acolo, in Canada copii nu aveau voie sa-si puna de merinde pita cu unt sau cozonac cu nuca pentru ca pot fi colegi alergici la lactoza sau la nuci… 😀
    Iar cu laptele, unora nu le place laptele adevarat, ca are gust de vaca :D)) Da de ce sa aiba gust, de fabrica ? :)))

 6. Uelcom bec! Eu cred ca cine „are spor la munca” are fobie si de soare ca probabil e o persoana careia ii place iarna, sau daca e frig e clar ca prefera tarile calde sau daca e lapovita si ninsoare, evident ca ar fi bine sa fie numai ninsoare. Si cel mai fain e cand e dimineata, ar fi mai bine sa fie seara. Si astea toate sunt depresive :)))

 7. funny, da’ pe de alta parte, pe cati ii auzi ca ii prinde reuma, de la vreme? 🙂

  Pe de alta parte, se schimba vremurile si la boli. Nu mai avem malarie, da’ avem alergii + depresii. In special depresii post vacanta :))

 8. Treaba asta cu meteodependenţa e ceva furat de cei sănătoşi mie (şi altora ca mine) care avem reumatism.

  Chiar simt când se schimbă presiunea atmosferică sau anumite condiţii. De aici până la a chiuli de la muncă sau scuza munca proastă e cale lungă…

 9. Legatura intre vreme si psihicul uman exista!
  Stii ca orice tip de vreme are o anumita presiune, care vrei nu vrei afecteaza oamenii. Ca si cum gravitatia nu te-ar afecta…. sa fim serosi, e imposibil.

  Asa ca un info: stii ca popoarele care au clima cu 4 anotimpuri gandesc altfel decat cei care au doar 2 anotimpuri?

  Spor tipule!:)

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.