6 comentarii la „Hotii si pedepsele”

  1. Ideea e faina dar nu e tocmai stralucita deoarece un deget sau o mana tatuata se acopera foarte usor cu o manusa (pe care daca nu esti hot troll oricum o folosesti).
    Spor si numa bine.

  2. nu ii bine, domnu’ galben. astea se considera pedepse inumane, neobisnuite etc. – adica omu’ ala, hotzu’ ala, ramane cu stigmatu pe viata. geaba sa mai intreapta pe urma, presupunand ca ii unu din zece mnii care sa mai indreapta, geaba se pocaieste, ramane tatuat. nu, nu mere. in schimb ce ar mere, zic io: la unu prins la furat, sa zicem o furat de 100 de lei, nu conteaza ce, napolitane, fise de parcare, un tricou, o indiferent – sa ii confisti TOT. tot ce are in momentu ala, si casa, si masina daca are, sau daca n-are nimic pe numele lui din astea, mai valoroase, oricum TOT, mobilu, izmenele de pe el, totototot. in curu’ gol. ca sa nu plece indecent pe strada, ii dai niste zdrente jegoase, niste carpe.
    si bratara din aia, la glezna, prima data pe un an, la urmatoarea pe 10 ani si tot asa, localizat sa se stie absolut in orice secunda unde o fost. s-o furat dintr-un magazin? pai primu lucru vedem, care din astia cu bratara o fost acolo etzetera.
    asta-i parerea mea, domnu’ galben.

    1. Nu-i bai. Tatuam cu o cerneala care se duce in 2-3 ani de ex. In loc sa-l condamni la inchisoare 2-3 ani, sa cheltuim banii contribuabilului pe pielea lui, tatuam cu vopsea care expira.
      Gata 🙂

  3. Da gica…dar la cat de destepti sunt unii ar taia bratara sau ce le pune acolo si ar duce-o la fier viechi. Btw tatuajele se pot scoate!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.