Trolling cand stai la coada!

Am fost pus intr-o situatie

destul de ciudățică de

angajata unei bănci.

Așa că am dat drumul la

un trolling  subtire …

20 de comentarii la „Trolling cand stai la coada!”

 1. Si pe mine ma dispera portarii bancilor, mai ales ca sunt pusi de alea de la ghiseu sa le faca treaba lor, printre altele fiind si copiile de pe buletinul tau. Eu nu vreau sa dau buletinul asa, oricui! Cum rezolv, ma duc la alta sucursala, ca iti dai seama ca dupa ce ma iau de ele cu faza asta, data viitoare nu mai am ce cauta in banca aia daca nu vreau ca banii mei sa fie trambalati intre banci cu saptamanile? Hai ca am ajuns sa iti punem intrebari ca unui oracol! :))

 2. Mi-ai adus aminte de a mea sotie care l-a intrebat pe un taximetrist care mergea prea incet daca avea limita de viteza de 40 km/h.

  Ce sa zic? Imi pare bine ca ai ales o metoda eleganta si n-ai facut scandal. Bravo!

 3. Chestia cu „Giolgau” de la paza care stie absolut tot si doamnele alea care in timpul programului fac orice altceva in afara de munca lor, e valabila in absolut toate institutiile publice din tara asta, nu doar la banci

 4. Da….tu ti-ai rezolvat problema dar problema in sine nu s-a rezolvat.Daca cereai sa vorbesti cu sheful ei si mai depuneai si o plangere scrisa te asigur ca se schimba ceva . Daca toti ar face asa te asigur ca tipa ,chiar daca era nepoata presedintelui, dupa x numar de plangeri impotriva ei si-ar fi schimbat atitudinea (ea sau presedintele). Marlania nu trebuie acceptata…iar cei care o accepta sunt complici si chiarl vinovati ca o promoveaza.

  1. marius. eu nu sunt razbunatorul negru al marilor inspumate ca sa pun eu la punct angajatii bancilor. e problema lor. eu unul nu ma mai duc acolo. e singura mea metoda de raspuns.

   1. Asa ai sa ajungi sa nu te mai duci nicaieri. Parerea mea e ca trebuie sa iei masuri de fiecare data cand ceva nu e OK pt altfel nu se schimba nimic..si nu trebuie sa fii razbunator.

 5. Am stat şi eu o dată vreo 5 minute aşteptând să termine de vorbit duduia la telefon. Tot cu o prietenă vorbea, dar din astea, de ale vieţii, chestii cotidiene. Era un moşneguţ şi o băbuţă în faţa mea ce nu aveau nici un stres, sunt obişnuiţi probabil cu statul la coadă. Eu am fost un pic mai direct: „Vă expiră azi minutele?” A închis în 10 secunde, şi-a cerut scuze şi când am urmat eu la ghişeu mi-a zâmbit frumos. 😀

 6. „ce inseamna giolgau?” :))) ce ziceam eu? :))))
  Mergeam la bunici si pe caini ii chema Geolgau pe acolo, deh aveau o stima aparte pentru el ion Oltenia 😉

 7. Portarul de la intrare e omu’ bun la toate, numa’ la pază nu. Are 83 de ani, abia îşi târâie fundul dar el e paznic! Pe naiba, dacă intră un copil de 7 ani cu o armă de jucărie el moare primul. 😀

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.