Raul Meila Studio – recomandare!

Trebuie să îmi fac datoria și vă vă anunț că un prieten de-al nostru și-a (mai) deschis o afacere.

Știu cât e de greu și mai ales știu cât de mult contează o vorbă bună. Am avut parte de câteva începuturi (mă refer aici la afaceri, buneînțeles…) și am observat  că o încurajare sau o recomandare sunt foarte importante. Mai ales la început. Eu vreau să fac mai mult. Vreau să-i urez lui Raul succes! De noroc nu are nevoie! Pentru că îl știu pe Raul și clienții lui sunt pe mâini bune! Așa că îmi asum responsabilitatea de a vă recomanda,călduros, serviciile Raul Meila Studio. Știu că sună pompos și fad, dar vă asigur că nu e așa. Nu găsesc alte cuvinte pentru a vă convinge că veți avea parte de o experiență plăcută și veți fi mulțumiți de serviciile oferite de această companie. În general nu fac recomandări personale. Dar  acum a trebuit să fac o excepție!

Deci pe scurt: Mobilier și design interior Timișoara:  Raul Meila Studio. și bineînțeles pentru că are o zână bună și blondă alături (care e o mare meseriașă în domeniu) afacerea  are si conturi de facebook și twitter.

Ce-i cu poza?  E plata pentru acest articol… Glumesc! E un cadou din partea lui Raul și a Nebuloasei și face parte din colecția Blogeri – toamnă – iarnă 2011. Nu știu cine e tipul… poate mă ajutați voi…

Un comentariu la „Raul Meila Studio – recomandare!”

  1. Zana buna si blonda (care nu-i nici buna si nici blonda) iti multumeste de recomandare.
    Cat despre caricatura, cred ca e un tip, Galben parca il cheama, nu-l stii? E din Viseu de Sus…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.