Tu cât timp pierzi pe budă???!!

Nu se poate să nu fi văzut reclama asta. La tranzactiv sau ceva de genul ăsta. Ceva medicament care te ajută să nu pierzi prea mult timp la budă… Da, scriu budă pentru că exact la nivelul acesta percep că se vorbește cu mine în reclama asta.
Apoi apar o samă de personaje care stau între 20 și 90 de minute la budă! Zilnic! Cum e posibil să stai atât de mult pe budă. Trebuie să fii bolnav bine, ca să nu mai vorbesc că trebuie să suferi bine și cu intelectul. Pentru că ar trebui să te duci la doctor, nu să dai banii pe prostia aia de medicament. Prostie, zic nu pentru că l-am încercat, ci pentru că mi se pare o mizerie reclama așa că în capul meu și produsul e o mizerie… În mod sigur o să vă tâmpiți dacă stați câte o oră în budă!
Și acuma ca să vă lămuresc de ce m-a iritat reclama:
Sunt Gabriel Oana și petrec 15 minute pe zi la budă! Da! Le petrec pentru că eu nu pierd vremea la budă. Eu citesc, mă joc pe telefon sau pe ipad! NU PIERD VREMEA!
.

6 comentarii la „Tu cât timp pierzi pe budă???!!”

 1. Pingback: Tweets that mention Tu cât timp pierzi pe budă???!! -- Topsy.com

 2. nu ai invatat deja ca reclama=minciuna ? deja din preistorie se stie asta. Reclamele si Basescu sunt 2 chestii inventate PENTRU RETARDATII DIN ROMANIA.

 3. O statistica deocamdata neoficiala arata ca, de la aparitia ipadului, timpul petrecut pe buda de posesorii de astfel de mere mushcate s-a dublat categoric.
  Producatorii de mobilier de baie de lux prevad mai nou corpurile de mobilier, pe langa priza pt masina de barbierit, cu router wireless si cu mufa USB pentru update de itunes.
  Urmeaza buda cu suport de ipad pus frumushel la 30-45 de grade si husa de ipad perfect hidroizolata, pentru jocuri pe ipad in cada, intre clabuci.
  Vorba lui Gabi, asta nu e timp pierdut, e timp castigat, adica petrecut!
  Steve Jobs a dezvaluit recent ca modelul 3 de ipad va renunta la webcamul din generatia 2, total nepotrivit cu camera de baie, in schimb va fi dotat cu odorizant, care se poate downloada, in diverse arome, la numai 0,79 USD.
  Generatia 4 va avea optiune de preparare popcorn si shake de banane.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.