Cum fu la cluj…

Primo. cursul organizat de F64 și susținut de către George Niculae a fost miezul din dodoașcă. George e un bun orator și extrem de priceput. Multă lume, atmosferă destinsă (am participat și eu la asta cu niște glumițe, că doar mă știți că nu pot să tac 30 de minute, că mă ia cu leșin). Singur punct negativ a fost că am stat de la ora 10 până la ora 17.30 fără să mânânc și pentru mine asta e un record. Mi-a scăzut glicemia atât de tare că abia am reușit să ies din hotel (Paradis – foarte frumos…)

Pozele nu-s drăguțe că eu unul n-am tras nici un cadru. Dar am avut un card pe care s-au reprodus niște chestii. incerc să le pun, pe cele care merită, că eplin de spărturi…

Secundo. Noul aparat de la Canon adică 7D este mai mult decât poți să aștepți de la un DSLR. Știu că prețul e prohibitiv, dar dacă cumva doriți să achiziționați în scurt timp un aparat, mergeți la cineva care are unul și faceți câteva cadre.

Terțo. Wok’n roll. De obicei nu pun cuvinte obscene pe blog. Dar am de spus doar: OOOAAAAIIII DE PULA, ȘI DE PULA MEA! a fost cea mai bună mâncare asiatică îngurgitată de băiatu’ până la momentul de față! Și vă rog să mă credeți că pe o rază de vreo 800 de km am cam încercat tot ce am avut ocazia… Recomand cu încredere! și să nu mergeți la Baracca! am avut o experință destul de nefericită acolo, că ne-am oprit la un desert. Scump, mic, vechi și o ospătăriță de un sictir maxim. La 38 de lei cât a costat o apă ,2 deserturi și o cafea, i-am lăsat doar 2 lei ciubuc pentru că ne-a ținut 25 de minute ca să ne aducă npta depălată. Și evident că nemulțumită de bacșiș ne-a trântit restul pe masă… OK. Păcat de crâșmă că e foarte frumos amenajată. De aia am și intrat…

Patru 🙁  Drumul e un coșmar. De la Dej la Baia Mare. Dacă vă spun că e ca după bombardament e un diminutiv. Dezastru. Îmi calc pe principii pentru a doua oară în acest articol: să-i văd morți pe toți cei care au lucrat la drumul ăla de 20 de ani și l-au făcut de mântuială!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.