Pune-mi-as folia … de protectie…

folie

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

Ți-ai luat telefon nou. Mic, drăguț. Sau mare impunător. Smart. Sau dimpotrivă simplu. Cu clapetă, fără clapetă. Cu touch. cu butoane. Frumooosss… E nou nouț și sclipește zglobiu. Nu are nici măcar o urmă pe plasticul lucios. Nici măcar o amprentă…  Ti-e și milă să pui mâna pe el. Că rămân urme. Îl ții cu două degete și dai să-l pui pe masă. Stai! Dacă se zgârie. Vai de mine. Dar când o să-l bag în buzunar o să se zgârie ecranul! Vai de mine! Ce mă fac?!

Întrebi un specialist. Ăla care vinde telefoane. Și ăla îți dă două variante:

a. husa – nașpa că nu se mai vede bijuteria asta de telefon mânca-l-ar mama să-l mânânce…

b. folia de protecție…

Alegi varianta B și începe distracția. Te duci acasă scoți telefonul din cutie și îl pui încet pe masă. Încet de tot, ca să nu se (nu-i așa) zgârie. Scoți folia din pachet. Sunt două bucăți. Veți vedea mai încolo de ce…

Dezlipești încet folia de pe suport. Când să o pui pe telefon ai uitat care parte e adezivă. Ce poți să faci. Prinzi ușor folia (pe mijloc, întotdeauna…) între degete. Arătător și degetul mare. Desfacem încet degetele să vedem pe care parte lipește folia. AAAAA! A rămas o amprentă pe folie. AAAA!!! Ce fac?! Repede o soluție… O ștergi cu mâneca de la haină. Ca de obicei cea mai simplă soluție e și cea mai proastă! Folia se umple cu scame de la haina… Când vezi cataclismul te iei de cap. 500.000 de lei aruncați pe gârlă. Nici nu-ți vine să crezi cum s-a distrus folia! Extraordinar… Singura salvare e să o speli la robinet! Pe drum spre chiuvetă mai dai cu degetu’ , numai bine să întinzi mai bine scamele și să umpli și mai tare folia de amprente. Bun! Dai drumul la apă! Folia se curăță bine! Foarte bine. Perfect. Insiști să fii sigur că nu rămân urme… Pui și un pic de săpun. Nu poate să strice, nu…? Bun. Folia e perfect curată. O usuci legănând-o ușor, că doar nu o să o ștergi din nou?! Doohh!

Gata! O pui pe telefon. Nu stă. O pui invers. Nu stă. Ce dracu?

Foarte simplu. Apa a spălat mizeria de pe folie cu tot cu adeziv… La revedere folie!

No! De asta sun 2 folii în pachet. Ăia care le fac știu că o să o gherliți pe prima…

Vin și vă întreb: de ce nu se fac telefoanele din materialul din care se fac foliile? Sau dacă asta nu se poate de ce nu se pun foliile alea din fabrică. Că eu zic că ar fi un argument important când cumperi un telefon… Ia imaginați-vă: un telefon care nu se zgârie!!! Nu ar fi maxim?

 

 

 

9 comentarii la „Pune-mi-as folia … de protectie…”

  1. daca produsele ar dura o vesnicie nu s-ar mai cumpara altele noi… e ca situatia antivirusilor. Companiile mari de soft au creat niste virusi ca apoi sa faca bani frumosi din vanzarea de antivirusi…

  2. Pingback: Tweets that mention Pune-mi-as folia … de protectie… -- Topsy.com

  3. Prezinti o realitate crunta dar advarata intr-un mod foarte creativ :)) Tin sa te felicit articol si pentru ca am fost si eu in locul tau si am cautat o astfel de folia de protectie „magica” pentru telefon vreau sa iti recomand folia iShield Alien Surface care iti acopera COMPLET telefonul – fata + spate, inclusiv laterale si butonul Home. Are rezistenta impotriva zgarieturilor, e foarte cunoscuta pentru cat de rezistenta e si GARANTIE PE VIATA ! Nu risti sa-ti ramana scame pentru ca vine cu un kit de instalare care contine si o solutie cu spray si cu card de aplicare si eliminare a bulelor. E intr-adevar mai scumpa, defapt cam cea mai scumpa de pe piata pentru ca e Made in USA si are grad militar dar merita incercata. La o bijuterie de telefon de 20 de milioane, merita o folie de 85 lei. Eu o folosesc de peste un an de zile si rezultatul e impecabil. Mult succes 😉

  4. eu am schimbat 3 ….ma ia capul de fiecare data cand o pun , apare o scama sau doua nu stiu ce sa ma mai fac ….cred ca pana la urma las telefonul asa ,ca daca mai incerc sa pun inca una sigur zgarii ecranul

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.