Tu fată! Sparge și tu un nas, ceva!

ora 07.00. Știre pe Mediafax.  Mutu a bătut un barman!

În 2 secunde pe Realitatea și pe Antena 3, burtierele preiau știrea!

Breaking news! Mutu a băgat în spital un barman. În ultima zi de supendare! Cum, ce suspendare? De la droguri. Ce droguri? De slăbit. Sanchi.

L-a bătut rău. Prin telefon corespondentul evz din Florența, sau Roma… E la urgență. 23 de zile de spitalizare. Are vânătăi pe abdomen. și pe spate…

Breaking news. Victor Becali declară: Habar n-am ce s-a întamplat…

Corespondentul Antena 3 din Venezia ne confirmă. Victima a părăsit spitalul.

Breaking news: Mutu este cercetat penal. Poliția a deschis un dosar pe numele briliantului…

pe Sport.ro 5 invitați dezbat foarte aprins problema. De fapt barmanul e de vină că l-a făcut țigan. Și Mutu a cedat nervos…

Otv face live o reconstituire a evenimentului, Tolea îmbrăcat cu un trening azuriu pe care scrie ITALIA, îi sparge de mai multe ori nasul lui Ogică. Dan Diaconescu este amendat de CNA pentru că promovează violența.

Între timp Magda Ciumac sună și îl face pe Tolea impotent și prost. Și drogat.

Breaking news. Victor Becali: A fost e exagerare a presei. Mutu a împins prietenește un picolo, care s-a împiedicat și a căzut și s-a lovit cu nasul de masă. De mai multe ori…

– De câte ori ? Domnule Becali? De câte ori?

– Da tu cine ești tu panaramă?

– De la Antena…

– Ia mai du-te dracului de nenorocită. Că-mi vine să te scuip!

Breaking news: Mutu: Vreau să vă spun că îmi pare rău . Foarte rău. Ca de fiecare dată când am facut câte o chestie din asta nașpa,  îmi pare rău.

La Acces Direct se face o analiză a tuturor chestiilor nasoale făcute de briliant în ultimii 25 de ani. O bătranică dezvăluie că și ea a fost bruscată de Mutu când acesta era copil. Și că i-a furat căpșunile din curte. Dar a păstrat tăcerea pentru că nu vroia să-i distrugă viitorul marelui fotbalist. dar acum nu mai poate. Avea coșmaruri noaptea și a simțit nevoia să se destăinuie. Bătrânica plânge, publicul e oripilat.

Breaking news. Hagi. Pe vremea mea nu se întâmplau din astea. Mutu trebuie să nu uite de unde a plecat. Sportivii trebuie sa faca sacrificii. Nu sa cheltuie bani pe mașini și femei prin baruri. Că noi abia ne-am cumpărat câte un Aro, când am câștigat Cupa Campionilor.

Pe Digisport se prezintă toate golurile date de briliant în ultimii 10 ani.

Breaking news. Este posibil ca Mutu să fie suspendat din viața sportivă. Oficiali ai clubului italian au declarat că este posibil ca fotbalistul să fie pedepsit pentru această ieșire necontrolată.

La OTV, Dan Diaconescu ne dezvăluie în premieră că alt barman bătut de Mutu, cel din Constanța, a dispărut. Nimeni nu știe unde este. Vecinii vorbesc că este posibil să fi fost răpit și omorât de mafioți plătiți de Mutu.

Breaking news. Mama lui Mutu. Nu cred că Adrian a făcut așa ceva. Ziarele de scandal au inventat toată povestea. Știți cum sunt vânate vedetele internaționale în Italia…

Antena 3 invită toate marile foste glorii fotbalistice ale minunatei noastre țărișoare. Se discută cele 2 cazuri de consum de droguri, 2 bătăi și cele 145 de ieșiri cu curve prin cluburi și garsoniere din Ferentari.

Breaking news. Bianca lui Bote declară că daca Cristea ar face așa ceva l-ar părăsi. Asta deși ei nu sunt împreună.

Breaking news. Bote zice că Bianca minte. Că ei îi place să fie bătută. Și că el odată a bătut-o până a obosit și a chemat 2 ingineri textiliști să îl ajute.

Breaking news. Bianca lui Bote recunoaște că îi place sexul un pic mai rough. Dar nu în față! Doar la abdomen și la funduleț.

Realitatea discută cu 2 juriști și 3 membri ai comisiei de disciplină de la FRF ce repercursiuni poate avea acest caz, asupra carierei lui Mutu.

Breaking news. Victor Becali. Mutu a fost cu baietii la un bar lacto-vegetarian unde un ospatar a cerut ciubuc la nota de plata. Și Apoi i-a scuipat în iaurtul lui Mutu. care l-a plesnit în legitimă apărare. De mai multe ori…

– De câte ori ? Domnule Becali? De câte ori?

– Iarăși tu, bagaboanto?!  Cum vă mai rabdă pământu? Hahalerelor. Noi vorbim aici de un tânăr care este de fapt victima unui atac media…

– Mediatic, Domnu’ Becali, mediatic…

Eu zic cum vreau, zdreanță ordinară!

La B1 TV, Nașu ne prezintă pe flipchart că de fapt Băsescu, Boc și PNL-ul nu au nimic de-a face cu toată întâmplarea. Și că de fapt Iliescu și cu Diaconescu sunt responsabili pentru tinerețea plină de abuzuri a briliantului.

Breaking news. Mutu s-a împăcat cu victima sa. Fiorentina nu îl sancționează pe fotbalist. Doar pentru cazul de dopaj, de acum 6 luni. Adică îi reduc  salariul cu vreo 500.000 de euro.

La money Chanel. Cu 500.000 de euro pe care i-a pierdut Briliantu’ se puteau repara toate toaletele școlilor din județul Ilfov. Toaletele care sunt afară. Nu cele din clădiri. Pentru că la acelea se aplică altă formulă! Sau se putea da la fiecare copil câte o acadea ecologică timp de 1.2342 luni.

Spre seară mai apare o știre. O gimnastă din România a câștigat o medalie de aur la Campionatul Mondial de la Roterdam… Atât. Nimic mai mult. Liniște…

Ce mare lucru, nu-i așa? Dacă spărgea și ea nasul cuiva…. Alta era situația…

Un comentariu la „Tu fată! Sparge și tu un nas, ceva!”

  1. Pingback: Tweets that mention Tu fată! Sparge și tu un nas, ceva! -- Topsy.com

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.