Spam 2.O – SMS SPAM – cine vă mai suportă?

Am ajuns să fiu bombardat zilnic cu 2-3 mesaje pe telefonul mobil cu reclame la cartofii de la Real – superpreț, Seat are o super reducere și Renault are super ofertă la finanțare, aflu ca Kent a lansat un nou tip de tigară SURROUND, votează cu candidatul, nu vota cu candidatul, spune DA la referendum, etc

M-am săturat de SMS-uri care pur și simplu mă enervează. Am trecut de mult de faza când le neglijam. Am sunat si la Orange și la Vodafone. Răspunsul ambilor operatori a fost că aceste SMS-uri sunt trimise de către companii care nu au nici o legătură cu operatorii de telefonie mobilă.

Păi domnilor de unde știu respectivele companii că eu am peste 18 ani ca să îmi trimită reclame la țigări?

De unde știu strada unde locuiesc ca să poată să îmi trimită un mesaj pentru candidatul X care candidează  în circumscripția mea?

De unde știu orașul ca să îmi trimită ofertele de la Real sau de la Carrefour Baia Mare sau programul expozițiilor din zonă?

Cum pot să trimită mesaje de la numere scurte fără ajutorul sau cu implicarea operatorului de telefonie?

Păi vă spun eu. De la operatorii de telefonie mobilă, de unde altundeva?

Ați mai găsit o modalitate să vă rotunjiți veniturile? Și bănuiesc că încă nu există o lege care să pedepsească vânzarea numerelor de telefon și trimiterea de mesaje nesolicitate pe telefonul mobil. Nu-i așa?

Atâta timp cât vă plătesc abonamente de o groază de bani nu aveți nici un drept să îmi trimiteți nici un fel de mesaj pe care eu nu vreau să îl primesc. Și mai luați bani și pe bazele de date și pe fiecare sms trimis.

Am intrat pe o cale mai simplă cu spamul de pe mail pentru că a apărut o lege și drept urmare și câțiva spameri amendați și HOP ați găsit altă metodă de a ne chinui cu reclame.

Oare cine vă mai suportă?

0 comentarii la „Spam 2.O – SMS SPAM – cine vă mai suportă?”

  1. Pingback: Dacă nu credeați: SMS și MMS SPAM 2.0 « Gaben.ro

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.