Cât costă apărătorile de noroi?

De fiecare dată când plouă trebuie să mă duc la o benzinărie să îmi cumpăr 5 litri de lichid de spălat parbrizul. De ce? Pentru că drumurile din scumpa noastră țară sunt pline de jeg. Dar jegul ăsta ajunge pe mașina mea numai pentru că de o vreme apărătorile de noroi din dotare standard la o mașină au ajuns să fie opționale. Aici intervine dealerul auto. Din dorința de a face un ban în plus. E vorba de o nouă tehnică de vânzare – hai să mai luăm un ban în plus.

Deci: comanzi mașina, o plătești sau faci actele  rate/leasing. Vine ziua cea mare! Trebuie să iei mașina. Toate lucrurile decurg lin. Primești cheile și când să pleci vânzătorul îți soptește

-Vreau să vă mai întreb dacă doriți preșuri, trusă auto, stingător, triunghi reflectorizant și apărători de noroi?

-Păi nu are mașina?

-Păi are, dar trebuie plătite separat…

– Le iau (covorașele – că doar nu o să îți murdărești mocheta noua, triunghiul, trusa medicala și extinctorul -că astea sunt obligatorii și iei amendă dacă nu le ai) dar apărătorile de noroi cât costă?

– 120 de lei

-Așa scumpe !? O să le cumpăr când vin la prima revizie…

Și uite așa dă românul 20-50.000de euro pe mașină dar nu dă 120 de lei pe apărătorile de noroi. Că doar astea nu sunt bune decât să nu arunci noroi pe fraierul din spate. Si tu cum ai mașină -mașină nu jucărie nu stai în spatele nimănui. Dăi dreacu de fraeri! să stea în spate… Și pe lângă toate apărătorile astea nu sunt deloc estetice că nu se vede din cauza lor profilul Michelin de la ”Gumele de 1000 de euro bucata”

Nu erau apărătorile astea obligatorii? Adică tre să ai la mașină volan, roți, oglinzi, semnalizare și … apărători de noroi … Nu?

Si ca să nu ziceți că sunt un frustrat cu Dacie Solența (a nu se citi că cei care au mașina asta sunt frustrați) am cumpărat 2  mașini noi și am la ambele apărători de noroi și la roțile din față și la cele din spate. Sic!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.