Cainele erou, teroristii repetenti și politia penibila #vlog gaben #schiem

eeeprimo: inscrieti-va la un concurs care va poate aduce o saptamana de schi.

MOCA! eu unul mai duc.

trebuie doar sa postati o poveste scurta pe unul din aceste bloguri:

.

cosmintudoran.ro

sau

dorupanaitescu.ro

practic, postati pe facebook povestea si un link scurt pe unul din aceste bloguri (sau pe amandoua!) si povestea cea mai inCredibila o sa fie premiata! Deci ne vedem pe pârtie.

In rest povestim astăzi putin despre un catel care a fost luat prizonier de catre talibani, despre politia incompetenta care  protejeaza hoti in romania si incheiem apoteotic cu un accident de la scoala de sinicigasi cu bomba. sau vesta.

Plus!!!! in 26 aprilie ne vedem la Iasi la OffAir! editia a doua. unde eu sunt speacker. sau ceva… :)))

 

#schiem – tabăra de schi pentru bloggeri – este un eveniment organizat de Arena Platoș cu susținerea Orange. Parteneri: Hohe RinneHappy Tour și Buonavista

 

 

 

5 comentarii la „Cainele erou, teroristii repetenti și politia penibila #vlog gaben #schiem”

    1. Eu cand merg cu bicicleta vorbesc la telefon, injur soferii si toate astea fara sa am vre-o mana pe ghidon. Iau si curbe! E mai riscant sa conduci bicicleta cu o mana decat fara maini. Dezvolti un mai bun echilibru. E chestie de… SKILL.

  1. Draga domnule aparator al legii….aceste aplicatii, cum este si aceasta despre care se vorbeste in acest caz, in general sunt testate si folosite de armata inainte sa fie facute publice. Deci daca, la un moment dat, armata s`a bazat pe aceasta tehnoligie si a folosit`o cu succes, cred ca te poti increde ca functioneaza fara sa fie omologata(la fel cum sunt si camerele radar pe care le folositi). Si da….justitia romana are nevoie de probe omologate pentru a da un verdict de furt….oooo da!

  2. Domnule Alin Apostol,

    Sunteti la fel de binevenit ca si telefonul care suna in timpul sexului…
    Daca v-am jignit, am savurat-o. 😀

  3. Draga Alin Apostol, puteai sa iti faci treaba si sa actionezi pe baza „datului in gat” si sa ignori partea tehnica si sa lasi partea legala celor care chiar se ocupa de asta, avocati, procurori, etc.

    Daca faceai asta aveai unu sau mai multi hoti prinsi acuma si poate mai multe produse confiscate si returnate. Nu te-a interesat sa recuperezi proprietatea privata a oamenilor ci doar ca ai crezut tu ca judecatorul nu va accepta proba… Ce-ai crezut, ca hotul o sa dea in judecata statul ca i s-a furat ipodul furat?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.