Cainele erou, teroristii repetenti și politia penibila #vlog gaben #schiem

5 comentarii

 1. Cam aiurea sa povestesti si sa gesticulezi la camera in timp ce sofezi.

  1. Eu cand merg cu bicicleta vorbesc la telefon, injur soferii si toate astea fara sa am vre-o mana pe ghidon. Iau si curbe! E mai riscant sa conduci bicicleta cu o mana decat fara maini. Dezvolti un mai bun echilibru. E chestie de… SKILL.

 2. Draga domnule aparator al legii….aceste aplicatii, cum este si aceasta despre care se vorbeste in acest caz, in general sunt testate si folosite de armata inainte sa fie facute publice. Deci daca, la un moment dat, armata s`a bazat pe aceasta tehnoligie si a folosit`o cu succes, cred ca te poti increde ca functioneaza fara sa fie omologata(la fel cum sunt si camerele radar pe care le folositi). Si da….justitia romana are nevoie de probe omologate pentru a da un verdict de furt….oooo da!

 3. Domnule Alin Apostol,

  Sunteti la fel de binevenit ca si telefonul care suna in timpul sexului…
  Daca v-am jignit, am savurat-o. 😀

 4. Draga Alin Apostol, puteai sa iti faci treaba si sa actionezi pe baza „datului in gat” si sa ignori partea tehnica si sa lasi partea legala celor care chiar se ocupa de asta, avocati, procurori, etc.

  Daca faceai asta aveai unu sau mai multi hoti prinsi acuma si poate mai multe produse confiscate si returnate. Nu te-a interesat sa recuperezi proprietatea privata a oamenilor ci doar ca ai crezut tu ca judecatorul nu va accepta proba… Ce-ai crezut, ca hotul o sa dea in judecata statul ca i s-a furat ipodul furat?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw