am fost blestemat prin SMS… ce fac?

Ieri, cum munceam eu prin hală, dau de un compresor, pe care nu-l mai foloseam demult. Avea un mic defect, și la mine, dacă are un mic defect e inutilizabil. Da. am și eu piticii mei. Exact cum aveți și voi. Când, de exemplu,  dați like la posturile lui Teo Trandafir.

În fine…

Fac 2-3 poze de concurs, răvășitoare, cu agregatul și din 3 mișcări de mare maestru internațional le pun pe OLX. Pun un preț mic, ca să nu rămân cu FERU…

ei dragilor… s-a dezlănțuit iadul!

telefoane, mesaje, sms-uri, porumbei călători, săgeți cu mesaje, semnale cu fum… E nou, e de 100 de litri, e cu 2 pistoane, are garanție, unde pot să-l văd, a fost iubit, a stat în frig, a fost adoptat de mic, cine l-a cumpărat, cu cât, de unde, de ce, și mai ales: CARE-I ULTIMUL PREȚ!

Am pierdut 30 de minute ștergâng numerele de telefon și adresele din toate anunțurile pe care le mai am pe OLX și am răspuns politicos tuturor cetățenilor care mi-au scris în aplicația de pe OLX. Le-am explicat că ală e ultimul preț și cine vine cu banu îl ia. C-așa-i în tenis.

Buuun!

La 21.45 (noaptea) sună telefonul.  fac o mică paranteză. io nu răspund seara la telefon, după ora 18, decât la o mână de oameni care mi-s dragi și de la care mi se pare normal să mă sune la ore târzii. În rest, liniște și voie bună. Ne auzim de la 8 la 16 de luni până vineri. Simplu. O să vă explic altădată de ce… 🙂

Ok. Nu știu de ce, dar am răspuns.

Un cetățean vroia să știe mai multe despre compresor…â

Well… i-am spus că nu-i o oră potrivită, să sune dimineață și i-am închis. Scurt pe 2.

Cum se crăpă de dimineață, la 7.30 la mine la firmă apare un nene cu o dubă de  Sălaj. După compresor. Dă banu, ia aparatu și dispare în noapte.

La ora 9 primesc sms de la cetățeanul care mă sunase aseară. că să discutăm cu compresorul. Zic, scriu de fapt, că l-am vândut.

eh dragii moșului… primesc un sms un pic mai târziu…

2016-01-15 08.52.52

acuma, mai că-mi vine să-i zic că mai am un compresor… numa ca să scap de blestem. ce să fac? să sting niște cărbuni? să dau de o slujbă? vă rog să mă jutați cu un sfat!!!

 

17 comentarii la „am fost blestemat prin SMS… ce fac?”

 1. nu-i de mirare ca la 10 dimineata ai deja bateria la 79%
  la cate aplicatii merg la tine..

  si acum on-topic, de banii primiti ar trebui sa mergi in primul bar cu niste pretini
  si cum la fiecare rand, toti o sa-ti ureze sanatate/NOROC, cred ca o sa anuleze blestemul. cu cat mai multi pretini cu atat e mai puternic dezlegatul blestemului. s-ar putea chiar sa iesi pe plus
  daca treci prin cluj, ma bag!

 2. Un soț suparat ii trimite soacrei SMS:
  „Produsul dvs. (fiica) nu se pricepe sa pregătească o masă normală, nu face curatenie in apartament, nu spală și nu calca !”
  Soacra raspunde: „Alegerea produsului ați facut-o personal. Produsul este vândut, garanția a expirat, producătorul nu este responsabil !!! ”
  PS: „Unele defectiuni sunt posibile, încercați să răsuciți mai bine cu cheita Dvs unele suruburi, în cazul în care aveți probleme cu cheita, apelati la un expert de la service”

 3. am mai scris o data o solutie pt tine dar vad ca nu a aparut

  de banii cu pricina iti scoti pretinii la baute. si la fiecare rand (si cu cat mai multe cu atat mai bine) o sa-ti ureze Noroc/sanatate. repeti procedura pana terminati blestemul si ajungi pe plus cu norocul

  daca treci prin cluj ma ofer si eu.

  Noroc!

 4. Serif, si eu patesc la fel, linia de mijloc dintre politete, decenta si bun simt este subtire. Specifica pe olx si orele la care esti disponibil. Crede-ma pe cuvant ca blestemele astea prin sms nu se prind ca e slaba infrastructura 😛

 5. musai sa mergi la mormantul lui arsenie boca si sa faci rugaciuni de dezlegare a blestemului. o sa iti apara in vis sa-ti spune cate trebe.

 6. Adevaru e ca i-ai cam tras-o omului. Vezi? Trebuia sa iti respecti propriile reguli, ca in filmul Transporter, nici ala cand nu si le-a respectat nu i-a fost bine 🙂

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.