Oameni duși cu pluta – Rita Mureșan…

rita-muresan-avionO știți pe Rita Mureșan? Creatoarea de modă… Fostă Miss România. Nu vă gândiți la prostii că a fost Miss în 1993!

Dacă  nu o știți nu e nici o problemă. Nu e de cultură generală. Sau cel puțin pentru noi nu e…

Și nu o să ne ocupăm astăzi de trecutul ei. Dimpotrivă.

Vom vorbi depre viitorul ei…

Astăzi doamna Rita Mureșan a dat un interviu unde, printre multe alte chestii care pot să-ți provoace mini atacuri cerebrale ne dezvăluie cu ce se preocupă dânsa… Vreau să vă rog să respirați adânc. E destul de periculos pentru o minte normală…

Terapia cu îngeri și Mediumship. WTF! Terapia cu îngeri!  Sună atât de nepotrivit… Terapie…

Deci, doamna mai sus menționată urmează niște cursuri care o inițiază în acest fel de terapie. Are și 2 diplome în domeniu. Diplome cumpărate din Real și scrise la o imprimantă de 2 lei. Și cu un font la modă… Monotype Corsiva… elegant :)))

Pentru că simt nerăbdarea care vă cuprinde, vă explic în două vorbe despre ce e vorba:

Terapia cu îngeri presupune să ceri îngerilor (care oricum sunt peste tot în jurul nostru!) să ne ajute în orice întreprindem. E destul să credem în ei și ei vor face tot ce avem noi nevoie. Atât de simplu!  Ai nevoie de un credit, vorbești cu un înger care a fost bancher (se poate!) și el, îngerul, îți modifică scoringul. Sau ai vrut să cumperi o pereche de pantofi și s-au terminat, vorbești cu un înger care provine din fashion și face el cumva. Exemplele sunt nenumărate. Nu avem nici o limită… Puteți cere orice… Oricând…

Mediumship e o metodă prin care poți lua legătura cu persoanele care ”au trecut dincolo…” E nevoie de niște cărți speciale, o cameră liniștită… și de un înger. Arhanghelul Mihai. el e un fel de centralistă la chestia asta. Îi scrii pe o foaie de hârtie persoana pe care vrei să o aduci la vorbitor și el, arhanghelul, rezolvă problema!

Las la o parte tehnicile. Eu vreau să vă întreb cât de nebună e femeia asta? Și cât de nebuni sunt cei care publică un asemenea reportaj?

13 comentarii la „Oameni duși cu pluta – Rita Mureșan…”

  1. SOC SI GROAZA! Cum sa foloseasca mah fontu ala pe dploma, cum? Ii fix ultimu lucru la care m-as fi asteptat… 🙁

    1. numai niste oameni care nu au legatura cu domeniul pot folosi fonturi decorative la un document oficial. preferatele oamenilor sunt corsiva si comic… de aia am facut misto… diploma aia e facuta de un nene care nu se pricepe…

  2. Poate i-ar prinde mai bine sa discute cu Zavoranca. Aia stie sigur cu ce „ingeri” sau morti sa discute.

  3. nu judecati ! documentati-va despre asta ! pentru ca vorbiti in necunostinta de cauza ! invatati sa priviti pe o arie extinsa..! nu doar in fata !

  4. In general astia nebunii sunt cei care sunt capabili sa faca multe daca sunt si destepti, dar daca nu e grav, poti sa iti iei adio de la tot, rabdare, timp… si viata.

  5. Doamne Maica Domnului….eu oricum nu am auzit de ea in viata mea, dar mai bine ar face terapie la psiholog :)))))) ca ingerii au alte treburi ma gandesc eu

  6. Dragi mei inainte de a arunca cu piatra mai ganditi-va .Da si eu vorbesc cu ingerii. Am trei ingerasi care ma ajuta enorm ,cine se confrunta cu asa ceva stie ce spun eu cat si rita si alte persoane. Stiu ca ne credeti nebune pt ca ne aflam intr_o lume nebuna .

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.