Pacaleala de 2 Aprilie…

basescu-50-ierarhipr_or-600x400Mie mi se pare frumoasă ziua de 1 Aprilie, deși nu fac farse. Am făcut în trecut. Destule…

Nu m-am acrit… Sper că știți asta deja. Dar spre deosebire de alți ani, acum nu am gustat glumițele de rigoare. Nici măcar cele de la Google, care, după părerea mea utilă a fost  la înălțime. Cu Nose și cu cititorii de pe International Station. Toti cei 41… de astronauți care îți citeau blogul. Din spațiu :))) Sau youtube, care se închide și au hotărât să aleagă un câștigător… Excelent!

Acum poate sunteți curioși să aflați de ce nu am găsit amuzante glumițele de 1 Aprilie?

Foarte simplu: pentru că  noi, românii, avem parte de ”glumițe” și în data de 2 Aprilie. Și în 3… și în 4… Am avut și în 30 Martie. Și în 29 …

În fiecare zi din an.

Suntem nația care are parte de farse fabuloase. Zilnic!

”Îmi dau demisia din funcția de președinte, scădem tva la alimente de bază, reducem impozitele, finanțăm sănătatea, reformăm educația, construim drumuri, stopăm corupția, nu am plagiat, sprijinim IMM-urile, suntem cinstiți, ne pasă de cetățeni”

Glume, poante, farse, dume și minciuni.

La atâta umor, parcă am devenit puțin imun la trucuri ieftine… Sunt convins că nimeni,  niciodată, nici chiar Google, nu ar putea să ne livreze păcăleli  mai bune decât ”umoriștii” care conduc România de 24 de ani…

Dacă mai puteți râde,  aveți aici un top 10 ale celor mai bune farse din sistoria omenirii :)))

Un 2 Aprilie fericit!

12 comentarii la „Pacaleala de 2 Aprilie…”

  1. Mare dreptate ai maestre! As mai adauga la lista ta.. ¨ma retrag din politica daca nu trece referendumul ¨ sau ¨o sa scoatem taxa auto¨. Anul asta am facut si am avut parte de foarte putine farse…si chiar ma intrebam care e motivul! Acum mi.am dat seama!

  2. @tzacanel LA MULTI ANI!!!!!!
    @andrei ma revansez eu … :)))
    @andrei baciu – ar trebui sa facem un calendar cu farsele pe care le tot primim cadou…

  3. Este celebră fotografia pusă în acest articol , dar eu tot nu am aflat care este poanta spusă şoferului de corabie de a râs în stilul inconfundabil în mijlocul (prea)fericiţilor….. 🙂 . Pe de altă parte , ai perfectă dreptate : nu e uşor să le vorbeşti păcăliţilor despre păcăleli !

  4. Da,Gabi, si eu m-am spart de ras tot drumul Baia-Mare acasa, era sa mi se rupa in 2 masina de la cratere, si n-am mai stiut ce sa fac de la atata ras…

  5. Da,Gabi, si eu m-am spart de ras tot drumul Baia-Mare acasa, era sa mi se rupa in 2 masina de la cratere, si n-am mai stiut ce sa fac de la atata ras…..

  6. Nu aveam de gand sa fac farse de 1 aprilie dar m-a sunat cineva sa-i duc niste bani si pe moment mi-a venit in minte si farsa :)) L-am intrebat daca vrea o lotiune de dat in par si dupa baie ca e buna la orice. A vrut, deci a fost de acord cu farsa :)) Intr-o sticla originala i-am pus detergent pentru vase. Va imaginati cat de bine ii statea parul azi dimineata ? :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.