Te rog. Plânge-te!

104 Comments

  1. Parca e scrisa de mine povestioara asta!!! E adevarat fiecare cuvant! In plus pot spune ca se pedepsea la scoala si necuviinta sau lipsa de respect. Dirigintele nostru a impus baietilor ca in fiecare pauza sa ia fiecare cate o haina de fata de pe cuier si sa o ajute sa la imbracat:; abia dupa ce fetele ieseau din clasa aveau voie sa iasa baietii. Ne verifica si doamne fereste sa fi vazut vreun baiat inghesuindu-se la usa, ca automat perciunii i se ridicau la cer si primea si niste castane de pomina! Exemplele ar putea continua, insa articolul m-a uns pe suflet si sa nu o lungesc!

  2. Nu imi este dor de vremurile acelea….cred ca toti avem sechele din acele vremuri.  3. Imi amintesc de zilele acelea foarte bine si sincer daca atunci poate vedeam lucrurile putin exagerate acum imi dau seama ca profesorii au stiut ei ce fac si le multumesc.mi-a placut disciplina de mica poate de aceea nu inteleg destrabalarea asta care e in ziua de azi.elevii nu mai sunt elevi profesorii nu mai sunt profesori.azi nu poti sa le mai aplici corectii ca suna la protectia copilului sau te ameninta ca se omoara.nu mai au respect de profesori ba mai rau ii si injura, iar parintii le iau apararea fara sa se intrebe ca poate copilul a gresit cu ceva.azi daca intri intro scoala nu mai vezi uniforme Codite impletite, vezi fuste scurte de li se vad toate ,gene false;extensii si gel pe unghii….ca na sa fie fetele fashon…ca doar e democratie.per ansamblu sa dus pe apa sambetei buna crestere si respectul de sine.copii snt viitorul tarii..asa se zice dar cu ce vad in jur imi este cam greu sa vad un viitor mai stalucit pt tara asta.nu vreau sa ma intelegeti gresit mai snt si copii care au cei 7 ani de acasa si isi dau interesul sa faca ceva dar aproape ca nu se vad in multime.dragii mei luati aminte sa fii om e lucru mare asa ca incercati sa fiti oameni.

  4. Dezinformare și manipulare! Lăsati elevii sa-si vada de școală !Plânge-te la …vot ! Asta am votat ,asta avem , tovarasi !
    Ps. Nu,nu sunt răutăcios !

hai. spune ceva. te provoc! :)))