Ziua vestilor proaste…

dan_diaconescu_capturaOTV nu mai emite. Pentru mine, cel puțin, nu e o pagubă… Dar cred că niște oameni vor fi nemulțumiți. Profund. Nu m-aș mira să văd niște mici demonstrații pentru ”Domnul Dan”… poate niște isterii. O bătăiță cu jandarmii. Poate niște valize cu bani, Elodia,  președintele e de vină, un pic de circuleț la ceas de seară… Cururi trântite de asfalt. Babe toothless strigând ”jos cenzura”… Superbități de genul…   În consecință propun ca toate manifestările să se desfășoare sub sloganul: ”din circ s-a născut – să facem circ când moare. OTV! ”.

Votați la 1345 dacă Domul Dan este sau nu este persecutat politic. Costă doar 2,5 euro.

Singurul lucru la care pot să mă gândesc acum e ce vor face milioanele de ”telespectatori” de acum înainte. Poate se vor adăuga cetățenilor care luptă pentru Discovery… Mai mult ca sigur asta vor face… Și piața de SMS-uri plătite scade cu 70%…

Cresc accizele la bere. Acum cunoscând modul în care reacționează poporul la veștile astea, mă aștept ca oamenii să facă niște stocuri. Nu vor lipsi interviurile din supermarketuri unde reporterițele vor fugări cetățeni cu cărucioare pline de bere. Calcule, economii. Căt bea el pe zi, cât o să facă economie, câte zile îi va ajunge berea, o să bea mai puțin. Unii vor face bere acasă, alții vor aduce din Ukraina…

România e o țară de rahat, în Germania berea e mai ieftină…

Se scumpesc țigările. 

well…

3 comentarii la „Ziua vestilor proaste…”

  1. Io cred ca-s corelate vestile astea…

    Cum ar fi : otevistul trist ca i s-a inchis cea mai importanta sursa de informatie si senilizare se apuca de baut…. sau incepe sa fumeze mai mult.

    Dar statul… ?
    Statul se gandeste la sanatatea hepato-pulmonara a consumatorului de OTV si mareste accizele ca sa-l descurajeze a se invicia si mai rau.

    Deci tot raul spre bine.
    Cheers

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.