Mai tare ca masca lui Zorro!

Nu, nu m-am apucat din nou de blog. Știu, e păcat, ar fi frumos, da până nu se inventează ceva aparat care să ne scutească de somn, n-am cum…

Așa. să vă explic de ce ne aflăm astăzi aici.

Am un prieten care are o afacere cu textile printate. Adică are niște instalații care printează pe textile. Asta ca să definim niște termeni.

Și pe lângă asta are și un sistem de tratare al textilei (singular că le face pe rând, repede, dar pe rând :)) antiviral si antibacteriologic care reduce 99,99% din virusul CoV-2. Chestie documentată cu hârtii și cu certificate internaționale.

Bineînțeles că statul român nu cumpără niciunul din produsele lui, deocamdata majoritatea producției se îndreaptă spre export, nu mai spun de ce. Știi tu…

Drept urmare, puteți cumpăra măști tratate de pe shop.printcenter.ro pentru tine sau copilul tau. Asta dacă nu ești tu un copil. Deși, dacă ai fi un copil de ce ai citi postul ăsta? Sau … dacă nu ai copii poți să cumperi pentru nepoți. Sau vecini. Adică pentru oamenii pe care vrei să-i salvezi de mizeria asta de boală. Măștile vin în 4 mărimi S, M și L pentru adulți și o mărime care n-are nume, pentru copii. Modele aici *

Ce e interesant: măștile pot fi spălate. Dacă o faci cu grjă, tratamenul nu-și pierde din proprietăți. Le poți folosi mai multă vreme, așa că faci economie pe termen lung. Plus că au printuri drăguțe. Sau culori interesante. Mie mi-a trimis și una roz… sper să fi fost un accident… :))

Bun. Dacă comanzi până luni noaptea (02.11.2020), folosind codul gaben30 ai reducere 30% din prețul afișat pe site.

Postul ăsta nu e plătit. Am grăit, mi-a trimis omul câteva măști pentru că voiam să le încerc și să văd cum arată înainte să le recomand. Dar nu am luat bani și nici n-aș lua. Nu mi se pare normal să profit (sau să profite cineva) de pe urma situației de față. Șiiiii da… știți că sufăr de sindromul ăla cu nume ciudat… Am cerut o reducere pentru voi. Atât.

M-aș bucura să vă fie de folos.

Stați sănătoși!

12 comentarii la „Mai tare ca masca lui Zorro!”

  1. Minunata reclama pt 30 lei o masca lol.
    Totusi ti-au spus si unde sa bagi codul magic? Ca nu au nici o casuta de voucher/cupon etc in cosul de cumparaturi.
    Asta pe langa obligatia de a plati cu cardul :)) pe vremurile astea in care nu stii daca banii dati ii mai recuperezi candva in caz de posibile „greseli”.

    1. merge. am pus eu un link catre vechea platforma. si e o recomandare nu reclama. e o mare diferenta. nu ca m-ar deranja, dar mi se pare ciudatica abordarea.

  2. Mulțumesc pentru recomandare, nu găsesc câmpul unde se introduce codul. Am în coș produsul, trebuie să-mi fac cont?

  3. Multumesc sherif pentru recomandare! Pentru cine a intrebat mai sus – codul de reducere il introduceti la ultimul pas, dupa ce introduceti adresa si metoda de livrare.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.