#HSOL și pe asta cu părerile femeilor…

Da, hai să o lămurim.

Eram în Austria. La o pensiune. Ceva eveniment, eram invitați acolo. Nfine, nu e important. Erau de toți vreo 20. Fele-fele, femei și bărbați. Sau femei și copii dacă vrei să fim mai exacți 🙂

Și ședeam noi, la o terasă. Eu, niște cetățeni cu care împărtășeam experiența și niște fete. Femei. Femele, ceva. să nu greșesc…

Accidental și total întâmplător lângă mine ședea o ”colegă” de eveniment, care se întreținea cu alte semene de-ale ei. Neinteresant. Așa. Și la un moment dat întră în incintă o domșoară chelneriță care urma să ne servească. Mno, în secunda aia, cetățeanca care ședea lângă mine, pufnește nervos, trăznește iritată cu telefonul de masă și exclamă:

-Uite-o și pe proasta asta!

Repet, eram în Austria, departe de țărișoară și de persoanele pe care le știam, plus că mie, discuțiile care conțin ”uite” și ”proastă” mi se par fascinante și le consider neprețuite. Așa că le încurajez. Drept urmare, zic:

-Cine? Ospătărița?

-Da, confirmă colega, fără să șadă pe gânduri.

-Da o știi? M-am simțit dator să întreb, pentru că repet eram la 1000 de km de casă în munți, la o pensiune. Era prima zi acolo, dimineața la 7, adică șansele să o cunoască pe femeie erau mici spre nule. Ăsta era calculul meu.

-Nu! îmi răspunde colega, pufnind nervoasă. De unde dracu aș putea să o știu?!

-Mno! Scuză-mi logica, da nu înțeleg cum poți să zici despre o femeie pe care ai văzut-o acum 0,4 secunde că este proastă și să te mai și superi pe ea. Pur și simplu nu înțelegeam…

-Uită-te, zice interlocutoarea, are părul fix ca al meu.

Mă uit. Femeia care între timp se apucase să care farfurii prin sală avea un păr șaten (cred) cu vârfurile de altă culoare. Așa.

-E ceva în neregulă, zic? Că io, la nivelul de cunoștințe pe care le posed în domeniu mi se pare bine…

-Da, cum nu vezi! Are aceeași culoare la păr ca și mine! Proasta!

Cam asta fu discuția. Femeia aia care servea acolo, era ceva sportivă din Cehia, care muncea dimineața și seara la pensiune, și în timpul liber schia ca să se antreneze sau ceva. Nu vă zic asta ca să vi se pară mai cool.

Singura ei vină, pentru care colega noastră a urât-o cu spume timp de 10 zile, era că își vopsise părul la fel cu ea. Înțelegi?

Mno. De atunci, când o femeie zice despre altă femeie că e proastă, mă gândesc că are un motiv serios să zică asta…

Ombre îi zice la stilul ăla de vopsit. asa așa pentru cultura generală.

nu știam, am căutat pe net…

6 comentarii la „#HSOL și pe asta cu părerile femeilor…”

  1. Si legatura cu celelalte femei este …? Le bagi pe toate in aceeasi oala ca mergi tu cu niste proaste in vacanta? Cine e prostul pana la urma?

    1. hai ca asteptam sa apara cineva ca tine. tu zici ”mergi cu niste proaste” si ma intrebi pe mine de ce fac conexiuni… Esti rau, ia ceva sa te linistesti, mergi la un specialist, ceva :))

    2. pana la urma prostul e ala care a citit, crede ca a inteles, se incoarda live pe net ca el a inteles, sa vada toata lumea cat de cool, analitic si patrunzator in subiect este el, cand defapt a inteles un kkt… O stii pe aia cu „daca taceai … ” ?

  2. Daa… Cam ai dreptate.Apropo, dpdv feminin, curvele sunt tipele alea care pot mânca orice, oricând, oricât și nu se îngrasă!

  3. Data viitoare sa-i zici ca are si acelasi numar de cromozomi ca ea. Sigur ii bulesti fengshuiu’!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.