Atletică

De o vreme, pe wall-ul (sper că înțelege toată lumea ce vorbim aici!) meu din Facebook, îmi apar diverse clipulețe cu cetățeni care fac chestii. Fug, de exemplu. Sau sar în înălțime. Sau înoată. Dacă ești genul sedentar și nu înțelegi, vorbim despre sport. nici eu n-aș fi înțeles… de aia explic…

Și, așa cum te-ai aștepta eu mă uit conștincios la ele. Că m-aștept să fie ceva funny. Adică să cadă, să se împiedice, să-l atace o gâscă, să-și rupă pantalonii, să-l lovească o mașină… înțelegi, tu. Adică mă aștept să fie unul dintre filmulețele alea la care ne râdem la sfârșit. Și pe care le primeam până acum…

Dar nu sunt. Și e nițel nașpa să te uiți 2 minute la un tip care face tracțiuni la bară, 2 minute. Și nu se întâmplă nimic. Adică omul face tracțiunile și pleacă. Și tu rămâi acolo, așteptând să se întâmple ceva. Poate pică bara. Poate o să fie cutremur. Sigur apare o tipă dezbrăcată. Nu! Poate vine femeia de servici și face și aia tracțiuni. 3 minute!

Și eram nițel contrariat. Pentru că până acum îmi apăreau filmulețe comice in feed, acum văd doar chestii pe care le fac alți oameni. Adică sport.

Nu te mint. prima oară am crezut că vrea facebook-ul să mă împingă spre o viață mai bună și mai activă. Și m-am simțit nițel jignit. Că de ce se bagă el, așa, invaziv în viața mea și în activitățile sportive! Și de ce mă face gras?!

Am fost supărat câteva zile apoi m-am resemnat. Asta e…

Astăzi mi-am amintit că atunci când mi-am făcut profilul, la categorie am pus: SPORTIV…

nu mă întreba de ce…

3 comentarii la „Atletică”

  1. În ultimul timp, reclamele au năpădit extraordinar. Apare sub titlul postării ”sponsored”. Eu ca să scap, dau click pe hide, si aleg să nu imi mai arate veci de la acea firmă. În felul ăsta, încet, încet scap de reclame. Altă soluție nu e. Prefer să văd chestiile de pe grupurile pe care sunt înscris, chestii haioase, bancuri, glume fără perdea, etc.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.