salutul regal și problemele pe care le genereaza. #pecarosabil

io dimineața o duc pe iubi-bubi la muncă. De fapt nu la muncă-muncă, la o stație de autobuz de unde o ia un autobuz care o duce la muncă. Că ea nu lucrează în oraș ca mine. Nfine… #aroganță

După ce o las, mă duc într-un sens giratoriu unde întorc. La vreo 500 de metri așa. N-am BMW că aș întoarce pe dublă continuă. Da, cum n-am, fac 1000 de metri în plus. Mno. #civilizație

Bun.

După ce întorc, o caut pe a mea prin mulțime și o salut, cu un salut Regal, frumos. Adică fix ca ăla al reginei mamă.  E un ritual. Cumva am văzut că femeia e încântată, așa că prestez. O să vezi și tu când te însori cum e… #familist

Ieri, am dus-o, am oprit în parcare, ne-am pupat cum ne pupăm noi lunea, am demarat superb, am mers 500 de metri până la giratoriu, m-am girat și veneam lejer pe bulevard. Mintea mi se ducea într-o altă direcție cu clienții și lucrările și furnizorii și anafu…și…

mi se pare că o văd pe muiere, cuplez mintea pe  modul prezent+aici și bag, regulamentar salutul. Femeia nu se uită la mine. Io încetinesc. cumva nedumerit. Fac din nou din mână. Aia nimic. Eh, apăs nițel, gingaș pe claxon. Claxonul, că era dimineață și era neclaxonat de câteva zile, scârție penibil. Destul totuși ca femeia să ridice ochii din telefon. Nu era nevastă-mea! Mă copleșește un sentiment de rușine amestecat cu un pic de penibil.

Bag bocancu în pedala de accelerație și o strivesc de podeaua automobilului, opelul tâșnește ca un tigru pensionat de la circ, timpul se dilată, cauciucurile smulg bucăți de asfalt și pietricele.  Și în timp ce încercam să părăsesc locul faptei, o văd pe nevastă-mea. Aia adevărată. La vreo 50 de metri mai încolo. Stau vreo 3 picosecunde și calculez că am viteză prea mare ca să mai aplic salutul regal, așa că pentru liniștea familiei mă hotărăsc să opresc să-i povestesc de ce fac liniuțe pe bulevard.

Semnalizez, iau bocancul de pe accelerație, care se ridică încet, ca o babă din aia pe care o doare spatele și mă mut cu acțiunea pe frână. Automobilul încetinește, io deschid geamul să-i zic doamnei ce și cum. Și cum mă uitam în ochișorii ei somnoroși, dau o privire de șofer de autobuz prin habitaclu. Așa cum fac șoferii cu vechime #profesionist. Și în retrovizoare văd femeia pe care o claxonasem cum fuge spre mașina mea. Da fugă nene. De-i zburau țâțele și geanta de pe umeri în toate direcțiile. Știi? Cum aleargă românii când se dau oale prin ceva supermarket. Fix așa!

calculez din nou. zic:

a/ femeia stătea la autostop. crede ca mă duc unde are ea de mers. Dacă opresc și mi se urcă din fugă-n mașină, ce-i zic lu nevastă-mea?

b/ femeia era curvă. Și o fi crezut că am nevoie de serviciile ei. Dacă opresc și mi se urcă din fugă-n mașină, ce-i zic lu nevastă-mea?

c/ femeia s-o fi ofuscat când am claxonat-o și vine să ne batem. Dacă-mi zgârie mașina? Ce-i zic lu nevastă-mea?

Cred că observi că nici o variantă nu e avantajoasă și pentru mine. Numa întrebări fără răspuns. Așa că am ales să fac ce ar face orice bărbat integru.

3 picosecunde mai târziu apăsam cu toată greutatea pe pedala de accelerație și dispăream din zonă învăluit în fum și scârțâit de cauciucuri…

pe nevastă-mea am sunat-o mai târziu. I-am zis că era înfundat jigleru la motor și dădea rateuri.

stai chill. nu mă citește. #naretreaba

 

.

4 comentarii la „salutul regal și problemele pe care le genereaza. #pecarosabil”

  1. Serif de citit nu te citeste, dar daca are o prietena, care are alta prietena si tot asa al carei sot te citeste. Si cum ai zis tu familist, ii spune nevestei, care evident va spune prietenei si tot asa pana ajunge semnalul la doamna ta. Si bineinteles va avea efectul bulgarului de zapada :)))). Ce faci atunci ?

  2. Si io duc sotia la munca, o las chiar in fata cladirii, unde deja au ajuns unii colegi sau colege,sunt la primele tigari deja…Amu, depinde cum m-am comportat in ultimele 5-6 zile(a mea are memorie cateva sute de giga..), de obicei, mumos, o tzuc pe gura(na, si voua, dragi colegi !)inainte de a iesi din masina !Bine, am si motive obiective, si eu am chelit, am oarece burtica,mancam aceeasi ciorba-de-fasole-cu ceapa-rosie de ..un sfert de secol, pe bune !!!????..Oricum, eu n-am cum sa fac confuzia de mai sus, am si ochelarii progresivi(oare cum ar fi aia retrograzi,asa, conservatori??) pe nas,si o privesc oblu in iris, pentru identificare faciala 100%…Si ea tot cu ochelari de aia, altfel,nu stiu cum m-a gasit chiar pe mine?? Total nevinovat.modest, dar parca meritam o soarta, oricare..Sau chiar o viata… ..Dupa ce ies si eu din sensul giratoriu, ma apuc de claxonat ,la liber…Barbat, nene !! Dar nu opresc dupa aceea ,nici in ruptu capului ! (tocmai ca sa evit ruptu..) Cine- o fi inventat asta cu ruptu, sa mor io ???Deja ma pipai la grumaz….

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.