Bricodepot – sumarizarea

Pentru mine a fost super fain. Super. M-am întâlnit cu niște cetățeni cu care ne cunoșteam mai mult de pe online. Cu care am sorbit niște cafele/ape plate (că trupul ăsta de atlet nu se menține fără efort), ne-am râs și am pus țara la cale.

La stand lucrurile n-au mers chiar cum mi-aș fi dorit, că am avut parte de o ploaie care ne-a fericit fix când făceam live-ul,  și care a alungat cetățenii care voiau să ne viziteze… N-a fost atât de multă lume cum mi-aș fi dorit eu, da mno, era joi seara, există posibilitatea să fi ales eu ziua nepotrivită… :))

Am dat cartoane din alea răzuibile, am făcut niște concursuri care aveau premii mingi de fotbal, le-am explicat oamenilor ce și cum e cu produsele astea din promoție,  am mai râs cu clienții, per total a fost bine.

Așa. Rămăsesem dator cu lista de produse care au prețuri bune în perioada asta la BricoDepot. Știu că erați nerăbdători …. așa că iată, dragilor minunile:

MĂSUŢĂ DE SERVIRE DENIA 500 x 900 x 750 mm

DENIA BANCĂ CU SPATAR 128.5 X 57 X 89.7 CM

MAȘINĂ TUNS GAZON 1200 W 

JARDINIERĂ BETON  

BBQ ROCKWELL

VENTILATOR CU PULVERIZARE PENTRU EXTERIOR 66 CM

Așa. au fost și niște premii surpriză, dar încă nu am aflat ce și cum. Păi dacă era surpriză :))

Închei aici, în viteză, că v-am zis că-s în concediu. Îm Bruxelles. Și joi plec în Amsterdam :))

Da. Știu. Și eu pe voi :)) Vă pup adică. :))

 

 

 

 

6 comentarii la „Bricodepot – sumarizarea”

    1. mie nu mi se pare scump ca are suport cu roti, vas de cenusa, plita aia cu 2 nivele care nu se inclina cand deschizi minunea… serif chiar nu e scump. adica nu o zic ca am io o relatie de prietenie cu cetatenii de la BricoDepot, da io zic ca are un pret bun.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.