Hai sa o lamurim si pe asta cu mitingul!

Ca să stai liniștit la noapte:

Interesații: o parte din oamenii ăia sunt acolo pentru că au un interes. Mai primesc și ei o lucrare, un comision, sau la nivel mai mic o slujbă pentru nevastă sau pentru amantă.  Nu sunt acolo pentru psd, dragnea sau restul camarilei. Când o să fie alt partid la putere o să se reorienteze.  Că dacă vrei ceva de la Partid, tre să dai ceva înapoi.

Trepădușii: o parte sunt aduși de cei de mai sus. Cu diverse promisiuni. Un post de titular la o școală mai bună, mai un directoraș pe undeva, o secretară cu 4000 de lei salariu la vreo agenție din teritoriu, un teren de casă, o aprobare de la primărie. ceva.  Chestii mărunte. Nici pe ăștia nu-i interesează Partidul, mitingul, mustăciosul, justiția, rahat. nimic.

Pleava: o altă parte sunt aduși de ambele categorii de mai sus ca să fie la număr. Nu au nici un interes, nu vor să schimbe nimic. Le-a zis preotul/primarul/polițistul să se ducă. S-au dus. Pentru ei plimbarea, o bere și 3 mici e mai mult decât și-ar fi putut dori. Nu știu pentru ce sau de ce. Dar așa li s-a spus. La fel nu-i interesează de Partid sau de cetățenii care gravitează în jurul găurii negre. Nu cred că știu nici măcar cine e la putere. Sau ce e aia putere.

Șmecherii: și la urmă sunt cetățenii care pun chestia asta în mișcare. Băieții înfipți de la Partid. Băieții care dau lucrările mari, care negociază chestiile adevărate, care strâng banul pentru partid și care-și iau și ei comisioanele aferente. Șmecherii, cum ar veni. Ei, dragii moșului, nici pe ăștia nu-i doare-n nici in cur de partid, de ideologie, de justiție sau de bunăstarea bugetarilor. Ăștia țin cu dinții de ciolan cu orice preț.

Bun. sumarizând. Nici una din categoriile de mai sus nu ar putea fi convinsă, cumva că nu face bine. Că n-ar trebui să fie în piață. N-ai cum. Cetățenii raționali care înțeleg ce se întâmplă nu ar participa la un astfel de miting.

Așa că relax, pierzi vremea încercând imposibilul.

Nu ai cum să convingi pe cineva de acolo că greșește. N-ai cum!

Lasă-i să-și facă numărul și gata. Oricum vreo 2 ani nu mai au bani pentru alt miting :)))

 

p.s. Io dacă aș fi în bucurești le-aș duce niște gustări și niște apă.

10 comentarii la „Hai sa o lamurim si pe asta cu mitingul!”

  1. Eu cred ca defapt și de drept ei au mers acolo pentru mitingul GAY, tot sâmbăta parca e nu? Bine unii chiar o sa se rătăcească printre ăilalți :))

  2. Eu cred ca daca nu reusim sa creeam o punte de comunicare cu acei oameni si sa unim romaniile astea doua rupte de conducatorii cretini din ultimii 29 de ani, o sa sarbatorim marea dezbinare in curand…

  3. Ha,ha,ha faina … subtitrarea ,intrebarea mea puerilă ? ” cine a fost primi la miting ” ? tot eia de la Kofland ? 😂😂😂😂

  4. Culmea democrației: să fii dus cu forța, la un miting împotriva abuzurilor.

    Dacă reușim să unim Statul de drept cu Statul mafiot și cu Statul paralel, ne vom numi Statele Unite?

  5. Partea proasta este ca ajutați de media,prostesc o grămada de oameni și cu concursul celor care “se pisa pe el de vot”,decid soarta țărișoarei nostre. E foarte trist ca ai dreptate și pare o lupta imposibila… Schimbarea o sa vina candva și din păcate va fi una foarte urâta,eu asa preconizez. Politicienii corupți și Hoții nu au ce caută in nicio funcție publica! Sa-i is dracu’ pe toti… PS: Pentru sustinatorii PSD, cuvantul “preconizez” inseamna a prevedea,a presupune…

  6. Explică-i și lu’ Iohannis ! ” „Gălușca” lui și-o dorește mai mare ! Concluzia e corectă . 2 ani si atat ! Da’ lasa-i dracului că dați națiunea peste cap cu proteste inepte !

  7. Mai bine lasai unei matusi Tamara ceva cheia de la blog, sa mai ude floricelele, sa mai stearga panzele de paianjen…

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.