Gata nenică! Infractorii periculoși au fost reținuți!

Ați auzit, sper…

hmmm cred că am prea multe articole care încep așa.

Ar trebui să facem ceva în privința asta. Da!

O să prescurtăm.

Aa,s…

despre hoții ăia care se urcau in TIR la 80 de km la oră,  deschideau ușile și aruncau marfa din mers. Insist nițel. Deci niște băieți, la 80-90 de km pe oră, cu o mașină cu farurile stinse se apropie de un TIR, care, merge cu aceeași viteză, se prind (cumva. nu știu cum) de spatele hardughiei, taie (in vreun fel) lacătele mașinii, deschid ușa și aruncă marfa în mașina care rămâne în spatele TIR-ului. Toate astea pe un drum românesc plin de gropi, ”autostopiste”, bicicliști, băieți care se întorc de la crâșmă, băieți care merg la crâșmă, soțiile care-i caută pe cetățenii de mai sus și câini. Ah, era să uit, căruțe.

Adică io zic că-s niște hoți mai specializați. Mai smecheri cum ar veni. Și zic asta fără să-i laud. Pur și simplu asta e realitatea.

Ok. Deci, hoții ăștia terorizau niște drumuri naționale. Zic terorizau, că au jefuit vreo 30 de mașini. În vreo 3-4 luni. Perioadă în care poliția n-a zis/făcut nimic.  Adică de zis au mai zis ei…

Așa. De o vreme s-au mobilizat cetățenii pe facebook și au început să pună întrebări incomode. Întrebările astea au mai ajuns și pe la niște televiziuni. Așa că poliția română s-a îngurguțat așa dintr-o dată și astăzi au anunțat reținerea unui grup infracțional care jefuia mașini.

Infractorii, 4 la număr, furaseră o poșetă dintr-o mașină și au făcut cumpărături cu cardurile contactless pe care le găsiră, în sumă de 6000 de lei. Știți, bănuiesc (Ș,b) că suma maximă pe care o poți plăti la o mișcare e de 100 de lei. Înțelegeți cât de inteligenți au fost băieții, că i-au luat pe toți de acasă, după ce-i filmaseră în 7 supermarketuri la cumpărături…

Buuun

Deci ăștia-s infractorii care terorizau drumurile. Adică băieții care efectuau operațiunile descrise nițel mai sus…

așa.

Acum am să vă rog să vă amintiți bancul cu polițiștii care băteau un iepuraș ca să recunoască ce-i mistreț…

Pariu că mâine-poimâine recunosc toate cele 30 de jafuri?

 

8 comentarii la „Gata nenică! Infractorii periculoși au fost reținuți!”

 1. primu! si las si bancu, ca parcă văd că întreabă cineva: care e bancu cu iepurașu…

  Concurs de vinatoare de mistreți. Participa armata și poliția. 

   Se da startul. Dupa citeva ore echipa armatei reuseste sa prinda un urs de 700 de kile. 

  Echipa poliției intirzie.  Se formeaze o echipa care sa mearga sa-i caute.

  Polițiștii erau intr-o poiana, băteau un iepure la care strigau:

  „Recunosti ca esti mistreț ?”

 2. Eu ma intreb cum kkt au reusit sa cheltuie aia 6000 RON de pe un card wireless ( deci – cum spuneai – max 100 RON pe o plata) fara ca posesorul cardului sa-l fi blocat intre timp. Sunt 60 de plati a cate 100 RON… Banuiesc ca le-a luat ceva timp. Mie daca-mi dispare portofelul cu cardul wireless il blochez in secunda 2 din aplicatie si pe urma ma duc la politie. La alte banci banuiesc ca trebuie sa suni ( dar cat timp poate sa-ti ia chestia asta… avand in vedere totusi ca-s banii tai). Nu-mi spune ca era capcana stabilita cu Politia sa-i lase sa-si dea in stamba…ca nu cred. Nu suntem in filmele americane.

  1. ba da. fix asta s-a intamplat. ca nu se putea altfel. bine… cred ca in aia 6000 de lei paguba a fost si geamul de la masina si poseta si ce o mai fi avand cetatenii acolo…

   1. Din cate stiu eu, exista o limita chiar si pentru tranzactiile sub 100 lei, la un anumit numar pe zi iti cere pinul, 5-6 tranzactii.

    Cat despre partea cu TIR-ul, masini cu faruri stinse in spatele tirului etc, suna a Fast and Furious (primul film din franciza), deci in curand ii asteptam pe baieti sa umble cu seiful pe strazi tras de 2 BMW pe Bulgaria, din care unul cu volan pe dreapta pentru simetrie.

   2. 10 bucati pe zi. de asta zic si eu ca sigur aia nu au blocat cardul, ca sa-i prinda… poate aveau chestii mai importante de recuperat. gen poseta, telefon, ceva

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.