Ce înjurătură românească rimează cu Alahu akbar?

Un cetățean român … fac o pauză aici.

Că tocmai ce m-a lovit o nelămurire din aia de-a mea, matinală.

De ce e discriminare dacă zici ”un cetățean rrom” dar e ok să zici ”un cetățean român”?

Știi cumva? Trimite un mesaj la căsuța poștală….

Revenind: un cetățean român (!) care-și ducea zilele prin Regatul Marii Britanii a fost arestat de poliție sub acuzația de terorism. Omul, da sunt un optimist :)), era nițel băut. Nițel după standardele din … o regiune a României pe care nu am să o numesc, că o să mă acuzi de rasism… Mno.

Niște cetățeni din Commonwealth s-au speriat când l-au auzit pe compatriotul nostru strigând Allahu Akbar. În timp ce se deplasa prin mulțime, îmbrăcat după ultima modă a tractoriștilor din Vaslui. Adică la bustul gol.  (sper că asta nu e discriminare…). Ba mai mult. S-a dat pe twitter. haștag #londonatack.

Îngrijorați de comportamentul compatriotului nostru, după ce l-au împachetat binișor și l-au dus la secția de jăndarmi au constatat că de fapt el înjura pe românește. Că avea el ceva de împărțit cu polițiștii din Anglia.

Șiiii

mă gândeam: ce înjurături românești rimează (seamănă. pot fi confundate) cu allahu akbar?

Mie, cel mai apropiat mi se pare: Morții mă-tii cocalar?

eh? sugestii? *

P.S. Tot ieri, un alt român a intrat, beat, în niște cetățeni cu mașina. În fața unei moschei. Mno. Nu trebuie să vă mai spun că a luat un pic de bătaie până a venit poliția. Ce e și mai fain e că nu știa deloc engleză.

 

*te rog să fii creativ. ca știi că nu accept obscenități aici…

P.S. la P.S.  aici e linkul la tweet.

Dacă o să urmăriți comentariile, o să vedeți, cât de decent și profesionist cer agențiile de presă acceptul pentru redistribuire. civilizație, nene. civilizație…

 

 

 

 

 

 

10 comentarii la „Ce înjurătură românească rimează cu Alahu akbar?”

  1. Păi, pă țîgănește, ,,Ascai car!” ar cam semăna cu ,,Allah’hu’akbar!”. Expresia țigănească înseamnă ,,mânca-mi-ai p*la!”

  2. Bo$$ in Romania s-ar fi făcut petiții pentru nevinovăția lui ca e hărțuit de polițiști, ca e free inhabitant etc. Se pare ca șeriful nostru s-a luat de gențile unor cetățeni in proces și a provocat milițienii.

    Da, știu sursa e Daily Express prietenii cu romanii ca Imperiul Otoman cu Ștefan și cel Mare :http://www.express.co.uk/news/uk/818779/paddington-station-terror-police-attacked-Allahu-Akbar

    Dar nu asta ar trebuie sa facă si politia romana când primeste genunchi în bărbăție?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.